De engedi. Haverom is woltos és megkérdezte. Most gyűjt a rollerre.
2021. nov. 8. 22:24
2/23 anonim válasza:
Az egykerekűt amúgy elvileg nem engedik.
#1 voltam.
2021. nov. 8. 22:25
3/23 anonim válasza:
Dehogynem, bármilyen foshalmazzal lehet már szállítani, bezzeg mi dízel autósok mehetünk a levesbe. Ezért is váltottam teherautóra klímakamu meg a többi pff.. Láttam már villamoson is futárt.. bárki lehet már az kajak már jármű se kell szánalmas
2021. nov. 8. 22:27
4/23 anonim válasza:
hármas válaszoló: normálisabban nem tudtad volna ezt megfogalmazni? ha ennyire frusztrált vagy emiatt igyál zöld teát c:
2021. nov. 8. 22:53
5/23 anonim válasza:
Igen frusztrált vagyok mert ez egy szakma és rossz nézni a sok biciklist meg már nemtudom mivel szállítanak manapság. Ezt a munkát autóval kell végezni! Ez volt a szépsége és nincs jobb a régi dízel autóknál, nekünk ez számít.
2021. nov. 8. 23:04
6/23 anonim válasza:
változtak az idők, el kell fogadni, feleslegesen ne hergeld emiatt magad
2021. nov. 8. 23:06
7/23 anonim válasza:
"ez egy szakma"
Az ilyenen mindig mosolygok. Azt a tevékenységet nem nevezném szakmának, amit bárki bármikor végezhet.
Konkrétan önéletrajz nélkül lehet jelentkezni futárnak. Ha börtönviselt is vagy és konkrétan közlekedés során elkövetett figylemetlenségért voltál börtönben vagy inkompetencia miatt azt is les--rják. Konkrétan nem érdekli őket.
Amúgy megy Aból B pontba kell elmenni.
Egyetem mellett futárkodtam picit a nyáron.
Nagyon távol áll a szakma fogalmától.
2021. nov. 8. 23:41
8/23 A kérdező kommentje:
Első válaszoló hálásan köszönöm ! A rollerem holnap érkezik és szeretnék munkát váltani szóval kapora is jön akkor .
Kedves haragos fsz kalap! Nem klíma kamu te tudatlan szr halmaz... Örülj neki inkább hogy talán még az unokádnak lesz elég oxigénje az életbenmaradáshoz mert nem a régi dízel autokkal szállítanak hanem bicoval. Ülj bele a váltódba idióta... szakma meg azzal kell végezni jezusom honnan jöttél te :DD
2021. nov. 8. 23:48
9/23 anonim válasza:
Na a 3-as egy tipikus 4 kerék agyú.
2021. nov. 8. 23:51
10/23 anonim válasza:
Szakma. :DD a trollkodás az szakma, amit te muvelsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!