Munkahelyemen kötelező lesz az oltás, de a kollégáim fele nincs beoltva. MI lesz velük?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon követtem a híreket mert be vagyok oltva. De így most nem tudom mi lesz, a főnököm sem tudja hogy lesz, mert a polgármester rendelte el az oltást és ez egy önkormányzati cég. Pl. a gazdasági osztályon senki sincs beoltva akkor nem lesz könyvelő, nem kapunk bért sem?2021. nov. 5. 20:29
11/12 anonim válasza:
7, NINCS friss levegő!!! A levegő mérgező! Tele van vírussal!!! Mindenki húzzon a szájára 3 maszkot minimum, és szépen vegye fel mind a 3-4 vakcinát, én már felvettem két Astrát, két Pfizert, és azóta pörgök!!! Ötödök Moderna lesz, hatodik meg Sinopharm!!
Egyébként, ha kirúgják az embereket majd mennek szépen oltott emberek oda dolgozni, mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!