Melyik azok munkahelyek ahol már biztosan kötelező oltás?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 07:37
3/16 A kérdező kommentje:
Azt tudom! de azon kívül?
2021. okt. 25. 07:42
4/16 anonim válasza:
Olyan van még, hogy nem kötelező, de “jobban jársz, ha beoltatod magad” Magyarán, ha nem kéres az oltást, sz*rul jársz.
5/16 anonim válasza:
Nem kötelező, csak könnyes búcsút vesznek tőled, persze nem azért, mert azt nem szabad! Vagy eleve fel se vesznek, azt se azért ugye.
6/16 anonim válasza:
Nem kötelező sehol, de ha dolgozni akarsz és pénzt keresni akkor jobban jársz ha meg can
8/16 anonim válasza:
Állami szervek. Külföldre is szállító fuvarozók.
9/16 anonim válasza:
#8: ne mondj hülyeséget, állami szerveknek sem kötelező, és külföldre szállító fuvarozóknak SEM, csak sokkal jobban jár, mert kevesebb procedúra van vele, de a munkáltató nem követelheti meg.
Jelenlegi törvény szerint egyedül az egészségügyben dolgozóknak kötelező az oltás, a munkáltatód meg sem kérdezheti, hogy te be vagy-e oltva, mert különleges személyes adatnak minősül, mint pl. a vallás, vagy az állampolgárság, vagy a betegségeid. Ha te azt mondod, hogy be vagy oltva, nem ellenőrizheti le, hogy valóban be vagy-e oltva, és nyilvántartást sem vezethet róla.
Ettől függetlenül én is tisztában vagyok vele, hogy elég sok helyen elvárják a dolgozótól, hogy beoltassa magát.
10/16 anonim válasza:
9.-re.
Katonaság, rendőrség, külügy, titkosszolgálatok,...nem kötelező???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!