Melyik azok munkahelyek ahol már biztosan kötelező oltás?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 07:37
11/16 anonim válasza:
#10: csak az egészségügyben dolgozóknak. Mivel az általad felsoroltak egyike sem minősül annak, így nem kötelező.
12/16 anonim válasza:
12
Én is hülye,
te is hülye,
mind hülyék vagyunk,
Ha hagyjuk magunk
megosztani..
13/16 anonim válasza:
10-es! Az általad felsoroltak közül egyre biztosra tudom mondani, hogy igaz a válaszom (4-es válasz)
14/16 anonim válasza:
Ezek szerint osztódással szaporodnak a hülyék?!
15/16 anonim válasza:
Nekem élelmiszeriparban dolgozó ismerőseim mondták, hogy a munkahelyükön elvárás az oltás. Plusz van egy rendezvényszervező ismerősöm, aki azért oltatta be magát, mert másképp nem engedték volna be éttermekbe, egyéb zárt helyszínekre, így nem tudott volna dolgozni. Ugyanez vonatkozik az előadóművészekre is.
Szóval az eü-n kívül nem kötelező, de gyakran muszáj.
16/16 anonim válasza:
Az egészségügyben kötelező, előre vetítették hogy az állami munkahelyek, cégek is kötelezővé fogják tenni.
A többi kérdéses m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!