Mondtak már fel a munkahelyeden a kötelező oltás miatt (ha kötelezővé tették)?
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 07:27
1/37 anonim válasza:
Még nincs konkrét döntés az adott témával kapcsolatban, hogy kötelező legyen-e a megadott dolgozókra nézve a védőoltás, így oltottként nem tudok jó választ adni.
2/37 anonim válasza:
Az a baj hogy az emberek egy nagy része hihetetlenül makacs és buta. Rájuk kell kényszeríteni a dolgokat hogy megértsék, ez tulajdonképpen nekik is jó
3/37 anonim válasza:
2. Kényszeríteni? Nagyon jó hozzáállás mondhatom. Majd én eldöntöm ,hogy mit csinálok a saját testemmel. Majd beoltatom magam ha én úgy döntök, ha meg nem akkor nem. Egyébként soha nem oltatom be magam.
4/37 anonim válasza:
3-as: természetesen azt csinálsz a saját testeddel amit akarsz de a munkáltató viszont megszabhatja hogy dolgozhatsz-e oltás nélkül vagy sem. Ezután a saját döntésed hogy dolgozol e vagy sem, ennyi a lényege a dolognak.
5/37 anonim válasza:
Meg is fogsz halni 3-as gratulalok de meg siman agyonfertozol par embert elotte taps tapa
6/37 anonim válasza:
4-es vagyok elfelejtettem leírni hogy nálunk valószínűleg az lesz, hogy ha tervezed beoltatni magad akkor addig nem jöhetsz amíg meg nem kaptad, ha meg nem is akarod akkor viszlát.
7/37 anonim válasza:
Minket nem érint szerencsére. Ketten vagyunk a főnökömmel és mindketten beoltattuk magunkat még tavasszal. Ha szükséges az emlékezteztő, akkor azt is felvesszük. Nem azért mert hű, de félünk, hanem hogy szabadabban tudjunk jönni-menni.
8/37 anonim válasza:
5. Még akkor is jobban járok,mintha beoltatnám magam.
9/37 anonim válasza:
Még nem lépett életbe a kormányrendelet,illetve mióta ezt bejelentették még nem volt munkanap.Szoval ostoba kérdés.
10/37 anonim válasza:
November 1-el lép életbe ,de nálunk már mondták ,hogy így lesz. 800an dolgozunk a munkahelyen ennek 60%a oltatlan , volt olyan ,hogy egyszerre 50ember volt karanténban mert 10ember covidos lett ,egész részleget kellett lezárni,több milliós kiesés volt a cégnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!