Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mondtak már fel a munkahelyede...

Mondtak már fel a munkahelyeden a kötelező oltás miatt (ha kötelezővé tették)?

Figyelt kérdés

2021. okt. 31. 07:27
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
91%
Még nincs konkrét döntés az adott témával kapcsolatban, hogy kötelező legyen-e a megadott dolgozókra nézve a védőoltás, így oltottként nem tudok jó választ adni.
2021. okt. 31. 07:30
 2/37 anonim ***** válasza:
37%
Az a baj hogy az emberek egy nagy része hihetetlenül makacs és buta. Rájuk kell kényszeríteni a dolgokat hogy megértsék, ez tulajdonképpen nekik is jó
2021. okt. 31. 07:35
 3/37 anonim ***** válasza:
55%
2. Kényszeríteni? Nagyon jó hozzáállás mondhatom. Majd én eldöntöm ,hogy mit csinálok a saját testemmel. Majd beoltatom magam ha én úgy döntök, ha meg nem akkor nem. Egyébként soha nem oltatom be magam.
2021. okt. 31. 07:38
 4/37 anonim ***** válasza:
52%
3-as: természetesen azt csinálsz a saját testeddel amit akarsz de a munkáltató viszont megszabhatja hogy dolgozhatsz-e oltás nélkül vagy sem. Ezután a saját döntésed hogy dolgozol e vagy sem, ennyi a lényege a dolognak.
2021. okt. 31. 07:42
 5/37 anonim ***** válasza:
16%
Meg is fogsz halni 3-as gratulalok de meg siman agyonfertozol par embert elotte taps tapa
2021. okt. 31. 07:42
 6/37 anonim ***** válasza:
85%
4-es vagyok elfelejtettem leírni hogy nálunk valószínűleg az lesz, hogy ha tervezed beoltatni magad akkor addig nem jöhetsz amíg meg nem kaptad, ha meg nem is akarod akkor viszlát.
2021. okt. 31. 07:44
 7/37 anonim ***** válasza:
75%
Minket nem érint szerencsére. Ketten vagyunk a főnökömmel és mindketten beoltattuk magunkat még tavasszal. Ha szükséges az emlékezteztő, akkor azt is felvesszük. Nem azért mert hű, de félünk, hanem hogy szabadabban tudjunk jönni-menni.
2021. okt. 31. 07:45
 8/37 anonim ***** válasza:
36%
5. Még akkor is jobban járok,mintha beoltatnám magam.
2021. okt. 31. 07:49
 9/37 anonim ***** válasza:
94%
Még nem lépett életbe a kormányrendelet,illetve mióta ezt bejelentették még nem volt munkanap.Szoval ostoba kérdés.
2021. okt. 31. 08:07
 10/37 anonim ***** válasza:
77%
November 1-el lép életbe ,de nálunk már mondták ,hogy így lesz. 800an dolgozunk a munkahelyen ennek 60%a oltatlan , volt olyan ,hogy egyszerre 50ember volt karanténban mert 10ember covidos lett ,egész részleget kellett lezárni,több milliós kiesés volt a cégnek.
2021. okt. 31. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!