Aki 12 órában dolgozik és fizikai munkát végez maszkban az hogyan bírja ki?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 09:02
11/12 anonim válasza:
8 órában dolgoztam maszkban, néha több volt a túlóra miatt.
Nem volt semmi extra, mindenki kibírta. Időnként cserélni kellett (párás környezetben dolgoztunk, átázott egy idő után) és kész. Pedig szemüveggel együtt volt kötelező hordani. És be is tartatták, aki levette az fegyelmit kapott, következő alkalommal repült.... de nem igazán volt ebből gond, mindenki viselte normálisan.
12/12 anonim válasza:
Én ffp2 maszk alatt hordok KÉT sebészeti maszkot! Meg már be vagyok oltva háromszor, már a negyediket várom. Nagyon rettegek a vírustól, és mindent megteszek, hogy el ne kapjam!!! MINDENKINEK BE KÉNE MAGÀT OLTATNI, ÉS MINDENKINEK HÁROM MASZKOT KÉNE FELVENNIE!!! MÁSKÉPP NEM LEHET MEGÁLLÍTANI A JÁRVÁNYT! Ezt fogjátok fel!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!