Újra berobbant a járvány Magyarországon: nálunk a legmagasabb a reprodukciós ráta a világon? Ez a sikeres járványkezelés?
2021. nov. 4. 07:24
1/8 anonim válasza:
Sikeres a járványkezelés, van oltás bőven. Aki nem akarja, az meg így járt. Csak idegesítő, hogy az oltatlanok miatt kell lassan megint kezdeni a korlátozásokat (lásd maszk a buszokon).
2/8 anonim válasza:
Ez a cikk csak annyit ér, hogy megtudtuk belőle, hogy a covid is annyira fertőz, mint az influenza.
3/8 anonim válasza:
El ne hidd. Az emberek szeretik a pánikkeltést. Unatkoznak, valamit írni kell. Én budapesti lakos vagyok, de még egy esetet se találtam az ismerőseim között, max hallottam munkahelyről meg innen-onnan hogy ez is covidos, az is.
Nevetséges.
4/8 anonim válasza:
Nem kell mindent elhinni amit olvasol vagy látsz a tévében.
5/8 anonim válasza:
Járjatok minél sűrűbben, minél hosszabb időt felölelő és minél nagyobb embertömegeket megmozgató "rendezvényekre"! Következetesen kerüljetek el minden lehetőséget, amely jelentősen csökkentheti az esélyét annak, hogy benyaljátok a koterát! Minden alkalmat ragadjatok meg, hogy mások pofájába liheghessetek, beszéljetek fröcsögve, és igyatok, egyetek minél többször, minél több ember által használt eszközből! Ha túl vagytok egy ilyenen, akkor ünnepeljétek meg az elmúlt "rendezvény" sikerét is - minél szélesebb rétegben! Aki eddig megtette, az szokjon le még arról a kézmosásról is, amit eddig megtett! Ünnepeljetek!
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, de tbh nem is érdekel... Aki laposföldhívő így járt. Ez már az oktatáspolitika területe
7/8 anonim válasza:
#6 mi is csak azt tudjuk hogy hülye vagy, de azt nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!