Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Árpa van a szememen,ilyenkor...

Árpa van a szememen,ilyenkor mehetek dolgozni?

Figyelt kérdés

Nem régóta dolgozom, fogalmamsincs ilyen fajta problémákkal szoktak-e az emberek dolgozni. Azt olvastam nem fertőző viszont nagyon fáj és csúnya, alig bírom nyitva tartani a szemem. Szerintetek forduljak orvoshoz vagy elmúlik magától esetleg néhány óra alatt, ha kamillázom?

19/L

2021. nov. 2. 05:04
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Kamillázd. Van rá krém. Vegyél a gyógyszertárban. Attól függ, mi a munkád.

Ilyesmivel nem ír ki az orvos.

2021. nov. 2. 05:13
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
De kiír,én nem mentem vele dolgozni ha már nagyon begyulladt.Csak jobban elfertőzödik.Orvoshoz kell menni,van mikor már felkell vágni,kitisztitani.Enyhébb esetben borogatás,de mindenképp orvos.
2021. nov. 2. 05:41
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
Ilyesmivel nem szokás orvoshoz menni, majd elmúlik. Gyakorlatilag sima pattanás, csak kellemetlen helyen. Csak ne piszkáld, mert akkor már lehet belőle orvos.
2021. nov. 2. 06:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Végül bementem dolgozni, de a főnök javasolta, hogy menjek dokihoz inkább, mert már annyira bedagadt, hogy szinte nem is láttam a bal szememmel. Kiírt kérdés nélkül az orvos és írt fel krémet is rá.
2021. nov. 2. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lazas is lehet valaki komolyabb arpatol, orvos kell.
2021. nov. 2. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Menj orvoshoz, ad kenőcsöt, amiben antibiotikum és szteroid van. Soron kívül fogad a szemész, mármint természetesen nem kell időpont. Pár éve még így volt.

Én mennék dolgozni, de kenőcsöt íratnék és használnám is.

2021. nov. 2. 13:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!