Szerinted a kollégám volt börtönben?
Figyelt kérdés
Annyit tudok róla, hogy mindenki tiszteli és mindenki jóban van vele, a főnök, a beosztottjai, konkrétan mindenki legendákat zeng róla, és tiszteli, ha valamire megkér valakit, akkor az aznap készen van.
Illetve a balhés arcokkal is egy hullámhosszon van, a Blahán bevágott elénk egy balhés arc és bocsánatot kért a kollégámtól és vissza engedte maga elé, de többször is észrevettem, hogy egy nézéssel képes mást kizökkenteni, egy mondattal megnevettet mindenkit és küzdősportol.
Ilyen skilleket az ember csak egy börtönben szedhet össze.
tegnap 22:14
1/6 anonim válasza:
Igen egy cellában voltunk sokat szexeltünk is egymással
2/6 anonim válasza:
Szerintem.kérdezd meg tőle, ha érdekel. Találgatásoknak nincs értelme.
3/6 anonim válasza:
Nyugodtan megkérdezhetted volna élőben is. 3 évet ültem, igen. Hétfőn megbeszéljük ezt
4/6 anonim válasza:
Az is lehet, hogy valami pénzes cigány es emiatt ismerik, valami alvilági figura lehet, onnan ismerik, tudják hogy eljár a keze, es vannak majmai
5/6 anonim válasza:
Mondja már el valaki, milyen a balhés arc? Van egy nagy sebhely rajta, ami átvágja a szemöldökét is? Hosszú a haja, vagy barnább a bőre?
6/6 anonim válasza:
Tehát jó kommunikációs skillekkel rendelkezik, és képes mindenkihez alkalmazkodni=biztosan volt börtönben. Meglehetősen sekélyesen, és egyszerűen látod a dolgokat, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!