Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyógyszertárban dolgozók!...

Gyógyszertárban dolgozók! Előfordul veletek, hogy dobozos gyógyszereket rosszul tesztek a helyére? Raktárba, fiókba árufeltöltésnél? (Pl benézni 20db os helyett 30as, vagy mg-ot)

Figyelt kérdés
Októbertől kezdtem egy patikában, de bármennyire is figyelek, azt hiszem hajlamos vagyok benézni dolgokat. Egy héten 1x előfordul es sajnos kollegak nem orulnek neki...:( mas is jart mar igy?
tegnapelőtt 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az elején én is bakiztam 1-2x, de aztán jobban odafigyeltem, mert a betanítóm a lelkemre kötötte, hogy ez nem a TESCO, itt nem konzerveket árusítunk. Ha ezen nem javítasz, rövid időn belül el fognak tanácsolni, egy gyógyszertárban nem véletlenül kell az odafigyelés. Inkább nézd meg 5-10x egymás után, mi van a dobozon.
tegnapelőtt 14:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy mar ugy teszek, legalabbis lassabban pakolok megse tudom mi lehet a hiba, ma pl nem mondtak melyiket erintette, csak hallottam, hogy "mikor lesz mar ennek vege". Nem tudom, mit ronthattam el :( illetve a delutani arut nem en veszem at, akkor nem tudom, ki pakol. (Takaritono v a szakasszi)
tegnapelőtt 14:46
 3/3 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:
100%
Azt szokták mondani, hogy a gyógyszerész nem tévedhet.
tegnapelőtt 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!