Gyógyszertári bárki által végezhetző C19 teszt mire jogosít fel? Mert +-os lett 2x egymás után-akkor holnap erre hivatkozva ne menjek melózni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 18:36
1/22 anonim válasza:
Nyilván betelefonálsz, hogy pozitív lett a teszted, aztán pedig a háziorvost hívod és ő felvesz táppénzre, meghallgatja a tüneteidet, és ellát a tovabbiakra vonatkozó információkkal.
2/22 A kérdező kommentje:
"Nyilván betelefonálsz, hogy pozitív lett a teszted"
ezen túlvagyok épp ezért kérdezem. rákérdeztek gyógyszertári a teszt vagy hatósági? Ha nem hatósági nem fogadja el a cég.
evvan.
2022. jan. 25. 18:47
3/22 anonim válasza:
felhívod a háziorvosod és elküld tesztre..ha rendes a cég akkor szabi ha nem akkor táppénz
4/22 A kérdező kommentje:
".ha rendes a cég akkor szabi ha nem akkor táppénz"
MI az hogy ha rendes a cég? Hát ha a házidoki kiír akkor ki vagyok írva és nincs szabi.
Még csak az kéne, a szabim fogyjon???
2022. jan. 25. 18:53
5/22 anonim válasza:
én úgy vagyok vele h 1-2 napra még nincs normális teszt nem mennék táppénzre főleg ha esetleg pénzed is múllik rajta(ucsó 7 a hónapban)és csak akkor mennék tpre ha tuti pozitív
7/22 anonim válasza:
A házi orvosod tud kiírni. A gyógyszertári teszt magadnak információ, nem hivatalos dolog.
9/22 anonim válasza:
"ha rendes a cég akkor szabi ha nem akkor táppénz"
Mi van? Nehogy már a szabiját pazarolja valaki, ha beteg.
10/22 anonim válasza:
#5: Jól teszed. Fertőzd csak végig az egész vállalatot. Ügyes. Tipikus magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!