Milyen most 2024ben egy gyogyszertari asszisztens bérezése?
Figyelt kérdés
okt. 3. 11:24
1/14 anonim válasza:
Én szakasszisztensként nem kerestem 300 ezret. Olyan 250 körül van
2/14 A kérdező kommentje:
Szia a 250 netto asszis?
okt. 3. 18:36
5/14 kriszpo válasza:
Azért ez vicc. Ha jól sejtem, akkor a gyógyszertárak magánkézben vannak. Onnantól pedig a tulaj határozza meg, hogy mennyi bért fizet. Ha számításba vesszük, hogy milyen drágák a gyógyszerek és mennyi a munkáért a bér....Tudom, tudom a vállalkozónak is vannak terhei (beszerzési, adó, járulékok, rezsi, bla, bla...) De azt is figyelembe kellene venni, hogy manapság egy fő átlagosan mennyi bérből tudna megélni tisztességesen. (nem csak gyógyszertári asszisztensként) Szerintem ez, olyan 500e ft-tól kezdődik... Persze ez változhat egyénenként, életmód függvényében.
6/14 anonim válasza:
elprolisítottak egy egész országot, fideszesék
a lényeg, hogy ne érts semmihez, és akkor bármi lehet belőled
ha viszont van egy szakmád, diplomád (nem bölcsészkarról, hanem valami normális, valós), akkor fulladj bele a szarba lehetőleg
7/14 A kérdező kommentje:
Koszonom varnek meg valaszokat!
okt. 11. 12:41
8/14 anonim válasza:
A gyógyszertári asszisztens ő az, aki boltban van és tőle veszed a gyógyszert? Vagy ő valami gyógyszereket csinálásának segédje?
9/14 anonim válasza:
8
Erre én is kíváncsi vagyok, mert így akkor a bérezés nem mindegy.
10/14 anonim válasza:
Aki gyógyszert is készít, az gyógyszerész.
A gyógyszertári asszisztens olyan lehet, mint a suliban a pedag.asszisztens, ő a tanár keze alá dolgozik, kisegíti leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!