Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyógyszertári asszisztensek...

Gyógyszertári asszisztensek mennyit keresnek?

Figyelt kérdés
Gyógyszertári asszisztensnek tanulok és még semmit nem tudok róla mivel első évben csak alapápolást tanultam. Miből áll gy. asszisztensi munka? Sokat kell talpon lenni?

2016. aug. 16. 20:45
 1/3 anonim válasza:

Szia! Ha még érdekel akkor leírom.

Én februárban végeztem mint gyógyszertári asszisztens. Nem keresnek valami sokat, mert úgymond felesleges a munkánk. Én is csak azért kaptam jó fizetést (4 órában 65 ezer) , mert családon belül dolgoztam. De amúgy 8 órában minimálbér. Nagyon nehéz az elhelyezkedés. Én vidéken élek, Pesttől 30 km-re, és itt nagyon nincs erre a szakmára kereslet, mert ami nekünk a feladatunk lenne, azt megcsinálja a szakasszisztens, aki már tud gyógyszert kiadni. Így feleslegesek vagyunk. Ha már elvégezted, és vidéki vagy, és nem sajnálod sem az idődet sem a pénzedet, akkor dolgozz Pesten, mert ott van erre kereslet. Nekem lett volna alkalmam Újpesten dolgozni, de 1 óra busszal csak oda az út, és 25 ezer forint a havi busz bérlet, amit nem támogat a munkaadó, így saját pénzemből kellett volna kifizetnem. Minimálbért kaptam volna (85 ezer forint),és 8 órát kellett volna dolgoznom 2 műszakban. 60 ezer forintom maradt volna. Azt ajánlom,hogy jelentkezz a Szechenyi programba,ami segit elhelyezkedni az embereknek a szakmájukban. Ez annyit mond ki,hogy 6 hónapon keresztül az állam állja a fizetésed, a hárulékokaz és minden egyebet, majd utána 3 hónapig a cég fizeti a fizetésed, majd utána eldöntik,hogy szeretnének e veled tovább dolgozni, vagy sem. De ha mégsem,akkor legalább 9 hónapig volt munkád, és tapasztalatot is szereztél.Nekem ezzel sikerült most elhelyezkednem egy helyi gyógyszertárban.

Remélem,hogy tudtam segíteni. Sok sikert a továbbiakban!

2016. szept. 16. 10:42
 2/3 anonim válasza:
Ja, és még annyi,hogy sokat kell talpon lenni, főleg hogyha sokan járnak a patikába. Van olyan hely ahol megengedik,hogy leülj ha nincsenek bent betegek(mert miért ne), de tudok olyanról is, ahova direkt kamerákat szereltek fel,hogy még véletlenül se merj leülni. Nagyon munkahely függő.
2016. szept. 16. 10:45
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2016. okt. 5. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!