Gyógyszertári asszisztensek! Válaszolnátok pár kérdésemre, légyszi?
Hogy zajlik a gyógyszertári asszisztensek vizsgája a 2. év végén?
Mely tantárgyakból kell vizsgázni?
Mennyire nehéz a vizsga?
Köszönöm szépen! :)
Szia! A tantárgyak: elsősegély, interakció, technológia, gyógyszerellátás, egészségmegőrzés, aszepszis-antiszepszis, adminisztráció.
Elméleti vizsga: Interakció, egészségmegőrzés, gyógyszerellátás, elsősegély (ha olyan a tétel), aszepszis-antiszepszis (ha olyan a tétel), adminisztráció (egyik része), technológia (egyik része)
Gyakorlati vizsga: elsősegély (ha olyan a tétel), aszepszis-antiszepszis (ha olyan a tétel), technológia (egyik része), adminisztráció (egyik része)
Írásbeli vizsgák a technológia, adminisztráció, és gyógyszerellátás tárgyakból vannak!
A vizsgán fehér köpenyben, összefogott hajjal kell megjelenni a technológia (gyógyszerkészítés vizsga miatt).
Általában kúpot, porkészítményt, kenőcsöt kell elkészíteni! Latint kell tudni a recept felolvasáshoz!
Remélem tudtam segíteni!:-)
Kedves Válaszoló!
Hol tanultál?
Én májusban vizsgázom. Hogy zajlanak a vizsgák? Interakció pl. milyen? A gyógyszerellátás és készítés nehéz lesz? Minden tételem megvan, tanulok is, csak a gyakorlati helyem gáz.
Üdv!
Kedves utolso válaszolo!
Szeretném megkérdezni, hogy a meglévő tételeket honnan szerezted? Vagy legalább a tételsort? De ha át tudnád nekem küldeni, ami neked megvan az nagyon jo lenne. Előre is köszönöm a válaszodat, segitségedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!