Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki nincs beoltva: ha a...

Aki nincs beoltva: ha a munkahelyed bevezeti a kötelező oltást, mit fogtok lépni?

Figyelt kérdés

2021. okt. 29. 09:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%
Szociális otthonban volt orrturkálás, holott be vannak oltva. Milyen jogon?
2021. okt. 30. 06:26
 12/25 anonim ***** válasza:
74%

Ültettek krumplit, meg veszek pár csirkét.

Majd el tartom magam...

2021. okt. 30. 10:01
 13/25 anonim ***** válasza:
27%

“ Vállalkozó vagyok, úgyhogy engem nem érint.”

Csak hiszed.

2021. okt. 30. 10:06
 14/25 anonim ***** válasza:
81%

Nekem krumplim is van meg csirkéim is. Meg sok egyéb más saját zöldség a fagyasztóban.

De ettől még sajnos nem fizetődnek be maguktól a csekkjeim.. :(

2021. okt. 30. 10:09
 15/25 anonim ***** válasza:
56%
#13 Jó akkor pontosítok: Még nem érint..
2021. okt. 30. 10:10
 16/25 anonim ***** válasza:
30%
Akkor hagyom hogy beoltsanak akár hárommal is. Eddig úgy voltam vele nem érdekel de ha kirúghatnak miatta akkor oltsanak inkább be akár évente ne ezen múljon mert szeretem a munkámat.
2021. okt. 30. 19:55
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
Húzunk onnan. Ott nem lesznek annyian, hogy elegen ellenálljunk. Már a többség oltott.
2021. okt. 30. 22:10
 18/25 anonim ***** válasza:
43%
Ne hogy azt hidd hogy többségben vannak az oltottak.
2021. okt. 31. 06:48
 19/25 anonim ***** válasza:
50%

18, a közvetlen környezetem akikkel dolgozok jelenleg, mi vagyunk kevesebben. Lehet más területen nem ilyen az arány, de ahogy elnézem, annyira félnek kiállni magukért akik eddig még tartotta magát, ha a pénzzel fogják őket megzsarolni, tudom ki az aki engedni fog nálunk legalábbis... de máshol is lesz aki még megtörik vagy már engedett ő is, mert nyaralni akart, mert szórakozni akart... vagy mert hogy nem olyan a munkánk amire nehéz embert tálalni és ez lesz a végső majd. Na ezért gondolom, hogy jó páran azért sajnos fognak engedni a zsarolásnak. Voltak kollégák akik azért engedtek, mert hogy nem látja őket el a fogorvos, pedig nagyon mondta hogy ő nem akarja. Nem is egy. Pedig kereshettek volna olyat aki ellátja kártya nélkül! De könnyebb volt nekik inkább az oltás... Kevés aki kitart majd a végsőkig, mert nálunk sokan azért is adatták be, mert ugye "mindehol kötelező lesz úgyis".

Egyszerűen nem gondolkodnak, nem tennének semmit, hogy ne így legyen! Végül engem néznek hülyének némelyik, hogy de hát neked is be kell majd meglásd! Azt már nem! Vagy lefognak talán? Nekem sincs nagy szakmám, pótolható is vagyok számukra... de nekem az fontosabb hogy tükörbe tudjak nézni és harcoljak a végsőkig, azért amiben én hiszek. Majd oda megyek ahol befogadnak. Valahogy majd csak lesz, de nem teszem meg a kedvükért soha, hiszen az nem szabadság. Ők már nem hagyják nekünk, hogy szabadnak érezzük magunkat egy percig is.

2021. okt. 31. 08:17
 20/25 anonim ***** válasza:
68%
Úgyis már időszerű az önellátás a tanyán, várok a megfelelő alkalomra, aztán otthagyom a multit. Nem hat meg a dolog, talán a többségnek is ezt kellene tennie. Ja, hogy ez áldozatokkal, lemondásokkal jár. Bizony, bizony. Annyi szent, az őseink forognak a sírjukban. Ezért érdemes volt feláldozni magukat a hazáért.
2021. nov. 1. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!