Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Élhet egyetemi végzettség...

Élhet egyetemi végzettség nélkül valaki jól?

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 17:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Mit ér egy diploma, tudás nélkül?

Egy kosárfonót többe nézek, mint egy semmihez sem értő diplomást.

Nem a papír számít, hanem az, hogy értékes legyél, értéket teremtsél.

2021. nov. 1. 19:09
 22/23 anonim ***** válasza:
Nincs diplomám, nincs még csak érettségim sem. Ausztriában vagyok egy megbecsült szakács, még ott is igen kiemelkedő fizetéssel. De leginkább Osztrák politikusoknak, színészeknek, gazdagéknak főzök,(nem szakács a szakmám, csak imádok főzni,alkotni, és szerencsére van érzékem hozzá). Még ledolgozom kint 4 évet, és már ha megélem a nyugdíjat, akkor kintről fogom kapni.Van egy gyermekkori 2 diplomás barátom, aki elvált, a lakását elárverezték, és sajnos semmilye nincs. Akkor inkább ne legyen soha diplomám. Tisztsségesen és jól élek, élünk. Nagyon szegény családból származom, szülői segítség nélkül jutottam el idáig.
2021. nov. 1. 20:54
 23/23 anonim válasza:

Sok komment igaz. Vica-verza (oda-vissza). Egyet biztosan tudok, hogy vannak gazdagok, akik boldogtalanok és gyógyíthatatlan betegek!!!

És vannak szegények, akik boldogok és egészségesek.

Ha úgy érzed tanulnod kell, akkor tanulj. Magadért teszed!

A saját lelki békédet találd meg mindenben!!!

Nekem 3 diplomám van és még több szakvizsgám. Azt gondoltam én mindenkinél okosabb vagyok, senki ne szóljon bele az életembe.

Elárulom neked nagyon sok hibát elkövetett életemben. Ma vagyok 70 éves, ma már tudom.

Len sok őszinte barátod!!! Ne szégylj tanácsot kérni tőlük.

Az élet nem habos torta. Szoktam mondani a gyerekeimnek: az élet sz.r!

Hát mindent bele, de jól gondold meg!

2021. nov. 1. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!