Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Élhet egyetemi végzettség...

Élhet egyetemi végzettség nélkül valaki jól?

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 17:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Persze. Sőt, diplomás is élhet rosszul.
2021. okt. 25. 17:50
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Ó mégszép:D

Volt egy nagyon jó szakmai tanárom, rengeteg témában ott volt a szeren, nem is egy diplomája volt. Egyetemen is oktatott stb. És le van csúszva ilyen téren az életről sajnos...

2021. okt. 25. 17:50
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Persze
2021. okt. 25. 17:53
 4/23 A kérdező kommentje:

Én úgy érzem, hogy kevesebb vagyok attól aki egyetemen tanul. Én most okj-n tanulok mérlegképes könyvelőnek.

Az érettségimet elég nehezen szereztem meg, az egyetem már tuti nem menne.

2021. okt. 25. 17:53
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
Vannak szakmák amik jól fizetnek, és nem kell diploma, de persze nem olyan könnyű azokban dolgozni. Többnyire sok tanulással járó speciális szakterület, vagy veszélyes, vagy gusztustalan.
2021. okt. 25. 17:55
 6/23 anonim ***** válasza:
68%

Nekem diplomám van, de semmire sem megyek vele:')

Ne érezd magad rosszul, nem attól értékes valaki, hiszen az csak egy papír.

:)

2021. okt. 25. 18:03
 7/23 anonim ***** válasza:
83%
Az 5-ös jól mondja. Az elektromos szakmák jellemzően jól fizetnek. Ha valaki ért hozzá erősen, jó fizetéseket lehet kiharcolni, vagy akár vállalkozni. Általában elmondható, hogy a műszaki területeken jól lehet érvényesülni diploma nélkül is. De más terület is van biztos, csak azt én nem ismerem.
2021. okt. 25. 18:05
 8/23 anonim ***** válasza:
37%
Benézel a parlamentbe, a fele bagázsnak 8 általánosa van, és egész jól élnek "belőle".
2021. okt. 25. 18:05
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
Keresztapám villanyszerelő, havi 5-600 ezer minimum megvan neki
2021. okt. 25. 18:06
 10/23 anonim ***** válasza:
93%

Simán lehet egyetemi végzettség nélkül is jól élni, de valamihez értsél, amiben fejlődhetsz, amiben jövőképed lehet!

Viszont diplomával is mellé lehet lőni.

Én környezetmérnöki diplomával nettó 133 ezerért helyezkedtem el konkrétan betanított irodai munkakörben 5 éve.

Aztán tovább tanultam, mert ezzel nem elégedtem meg - az más kérdés, hogy sorozatban rosszul döntöttem, így máig tanulok és szenvedek.

Szóval alapvetően nem a diploma létén vagy nem létén múlik!

2021. okt. 25. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!