Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megéri a biztos, gyári munkahe...

Megéri a biztos, gyári munkahelyet feladni egy lehetséges jobb, de nem biztos pénzügyes melóért?

Figyelt kérdés
Egy műanyagfeldolgozó gyárban dolgozom operátorként, több mint 1 éve vagyok ott, de nem szeretném sokáig csinálni, főleg a mérgező, egészségre káros granulátumok miatt. Egyébként a fizuval és kollégákkal nincsen gondom. Azonban elkezdtem egy pénzügyi tanácsadó képzést, amiben lehetséges egy jobb anyagi helyzet, de nem garantált. Egyszerre a kettőt sajnos nem lehet csinálni, mert a pénzügyishez egyéni vállalkozói kell, és a gyár azt nem engedi. Megéri váltani? 21F

2021. okt. 24. 16:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ebből meg lehetne élni, akkor nem a gyárakból toboroznák a melósokat rá.
2021. okt. 24. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:
#6 az ész megszólalt.
2021. okt. 24. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Persze bármi lehetséges, de valszeg nem te leszel a top értékesítők egyike, akinek bejön. Én emiatt nem hagynám ott.

Ennél sztem jobb lehetőségek is lennének.

Egyébként komoly hogy még egy retek alja gyár is megszabja, hogy nem katázhatsz? Agyam eldobom.. :D Mondjuk ilyenkor szokták azt csinálni, hogy simán nem jelentik be a cégnek.

2021. okt. 24. 22:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Megérheti váltani mondjuk egy másik gyárra ami jobban fizet és az egészségre sem akkora mértékben káros, mint egy műanyag gyár. De ezért a képzésért én biztos nem hagynék most ott egy biztos fizető munkahelyet így év végén.
2021. okt. 25. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!