Megéri a biztos, gyári munkahelyet feladni egy lehetséges jobb, de nem biztos pénzügyes melóért?
Figyelt kérdés
Egy műanyagfeldolgozó gyárban dolgozom operátorként, több mint 1 éve vagyok ott, de nem szeretném sokáig csinálni, főleg a mérgező, egészségre káros granulátumok miatt. Egyébként a fizuval és kollégákkal nincsen gondom. Azonban elkezdtem egy pénzügyi tanácsadó képzést, amiben lehetséges egy jobb anyagi helyzet, de nem garantált. Egyszerre a kettőt sajnos nem lehet csinálni, mert a pénzügyishez egyéni vállalkozói kell, és a gyár azt nem engedi. Megéri váltani? 21F2021. okt. 24. 16:55
1/14 anonim válasza:
Pénzügyi tanácsadó? Melyik biztosító bæszott át ezzel?
2/14 anonim válasza:
Remélem nem valami rádumálós biztosító vagy MLM csomagárus vacakra gondolsz. Ezek mind simlis, nyálkás, ingoványos átverések.
3/14 anonim válasza:
Nem, maradj életed végiig alulfizetett biorobot, mert az a kényelmes.
4/14 anonim válasza:
Az egészséged a legfontosabb, minden más lényegtelen.
5/14 anonim válasza:
Ismerősöm is pénzügyi tanácsadó volt. Elég jól ment a cégük. 😁 Azonban nem akarta tovább csinálni és ott hagyta. Persze neki volt lehetősége sok irányba menni. Ha jól csinálod kereshetsz vele sokat. Én mennék. ^^
6/14 anonim válasza:
Nem éri meg, keress valami mást helyette, ezek átverések. Minden átverés, ami úgy kezdődik, hogy legyél egyéni vállalkozó!
7/14 anonim válasza:
Egyéni vállalkozóként, ha katás adózó leszel, akkor is havi 50 ezret be kell fizetned, ha egy fillér bevételed sincs.
8/14 anonim válasza:
És hát nem abból lesz gazdag pénzügyi tanácsadó, aki a gyártósorról érkezik...
9/14 anonim válasza:
Ismerősömet rángatták bele ilyenbe, minden barátjának a címét oda kellett adnia nekik mint potenciális ügyfelekét.
10/14 anonim válasza:
Egy forintot se tudott keresni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!