Gyári munkások! Milyen pozitív meglepetést okozott a munkahelyed?
Figyelt kérdés
Bármilyen pozitív dolgot várok, amivel a munkád során szembesültél.
Pl rendes/jó a főnök/munkahely ahhoz képest, hogy mit hallottál róla, mindig tiszta a WC, finom a menza stb.
Ha nincs ilyen és csak fikázni akarsz, akkor ne itt tedd. :)
2020. dec. 27. 03:47
1/4 anonim válasza:
Rájöttem, hogy érdemesebb inkább külföldre költözni. Ez végülis pozitívnak is értelmezhető, nem?
2/4 anonim válasza:
Az egyetlen ami eszembe jut, hogy van előlépési lehetőség ha megdolgozol érte, és nem vagy teljesen hülye.
3/4 anonim válasza:
Nincs ilyen, pedig sok multinál megfordultam.
4/4 anonim válasza:
Gyárban dolgozom. Túlzás lenne azt mondanom hogy szeretem, de az eddigi legemberségesebb munkahely ahol eddig voltam. Már pár kérdés alá megírtam az ehhez hasonló válaszom, de megírom ide is. Hétköznap dolgozom 2műszakban. Hétvége szabad. Túlóra általában választható, ritka ha köteleznek túlórára. Kollégáim rendesek, persze vannak olyanok is akiket nem szeretek, de ez egy gyár, itt megfordul mindenféle ember. Minden szabály bevan tartva. A toalett tiszta, konyha tiszta. A gyár tisztának mondható. A főnök normális. Amit beírok szabit, mindig megadja, a 3év alatt kb egyszer volt hogy azt mondta ne haragudj, de inkább ne ezt a hetet vedd ki mert húzós, inkább a jövőhetet. Fizetés elfogadható. Rugalmasak nagyon a többi melóhelyhez képest. Egyébként ez egy oriási gyár, vannak részlegek ahol a termelésvezetők köcsögök, szóval nekem mázlim van hogy jó részen vagyok. Vannak részek ahol nem rugalmasak, nem tudsz elmenni szabira amikor akarsz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!