Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit érdemes tanulni? (részlete...

Mit érdemes tanulni? (részletek lent)

Figyelt kérdés

- hiányszakma, azaz mindig van rá kereslet

- nem jár fizikai munkával

- nem kell hozzá diplomát szerezni

2021. okt. 22. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bármit, ami az alapvető emberi szükségletek kielégítést szolgálja. Étel, lakhatás, egészség. Ezekre mindig volt és mindig is lesz kereslet.
2021. okt. 22. 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Mi a hiányszakma? Ugye kérdéses...

Fizikai munka is az, kinek mi számít annak... Esetleg informatika akármelyik területe?

2021. okt. 22. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi érdekel? Mit szeretsz csinálni? Elég sok a kikötésed, de a legfontosabbat nem írtad...Nekem például a vezetés nem fizikai munka(sokat vezetek, de burkoló vagyok, szóval tudom mi a kettő közötti különbség). Nyilván a vezetés is megterhelő, de nem ér fel egy hegesztői melóval például. Ja, sé sofőrökből is hiány van(kamion, busz).
2021. okt. 22. 19:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Amit szeretsz csinálni és van rá kereslet.
2021. okt. 22. 19:38
 5/12 anonim ***** válasza:
46%

Tehát fizessen sokat, ne kelljen megerőltetni magad a végzése közben és még ész se kelljen hozzá?

Nyilván ha lenne ilyen, mindenki csinálná.

Menj prostinak, még az is egy talicska pénzt keres naponta, aki csak fekszik, mint egy fadarab.

Vagy legyél influencer, kócs, életmódtanácsadó, tréner vagy valami hasonló semmitmondó megfoghatatlan, képlékenyen leírható "szolgáltató", ezekhez még gerinc sem kell, nem hogy bármi több

2021. okt. 22. 20:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Előző, neked nem ártana felkeresned egy pszichomókust (vagy kócsot :D).
2021. okt. 22. 20:46
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

Szólj, ha elvégezted a gyorstalpalót és én leszek az első balek akit lehúzhatsz ;)

Fáj az igazság, vagy mi a baj?

2021. okt. 22. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:

programozó vagy bármi ami informatikával foglalkozik, ez a jövő. Nagyon jól fizet

De persze ha nem szereted, nem érdekel a programozást akkor hamar kiégsz és egyáltalán nem éri meg akkor.

Ne pénz alapján válassz munkát hanem az alapján, hogy eltudod e képzelni hogy csinálod egy nap kedveled e valamennyire. Mert annak nincs értelme hogy 4 vagy több órát gép előtt ülsz kódot írsz, matematikai problémákat oldasz meg és miután végzel hazamész autóddal üresen érzed belül magad mint a franc.

2021. okt. 22. 20:57
 9/12 A kérdező kommentje:

"Fáj az igazság, vagy mi a baj?"

Olvasd már el, amit én írtam, és amit te. Köze nincs a kettőnek egymáshoz, ezért olyan nyilvánvaló, hogy a saját komplexusaidat vetíted ki rám.

"Tehát fizessen sokat, ne kelljen megerőltetni magad a végzése közben és még ész se kelljen hozzá?"

Ezek közül pont egyiket se írtam, de örülök, hogy te beleálmodtad. :)

2021. okt. 22. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen-igen, tudjuk, körülírtad virágnyelven a nyilvánvalót, szóval már nem is azt mondtad, ismerjük ezt. Az internet csodája. Viszont mivel ilyen jól tudod csavarni a szót, amin egyébként átlátni, ezért a listát kiegészíteném a politikusi pályával (nem mondanám szakmának, mert nálunk nem az), ilyen beszélőkével számodra ideális
2021. okt. 22. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!