A Te munkanapjaid legszebb része is az evés & alvás ?
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 09:13
31/56 anonim válasza:
Nem, csak hétvégente eszek és alszok, android vagyok
32/56 anonim válasza:
Mióta munkanélküli vagyok teljesen jó minden, nem bagózok, minden edzésre el tudok járni.
33/56 anonim válasza:
Én bemerem vallani: a munkanapok legjobb része az ebédszünet. Meg a zárás.
Én akkor érzem maga lekorlátozott ösztönlénynek, mikor dolgozom. Csak a túlélés ösztöne visz rá erre, mert a szükséges dolgokat megkell szerezni valamiből és sajnos a nem becsületes, könnyű pénzszerzéshez nem értek, így marad a rabszolgaság.
34/56 anonim válasza:
Nekem maga a munka, ugyanis azt csinálom, amihez értek, amit szeretek, és jól meg is élek belőle.
35/56 anonim válasza:
A munka világ kegyetlen, te vagy a szar aki nem tud semmit, de ha szart kell törölni, hirtelen te vagy az r1-es munkatárs.
37/56 anonim válasza:
a cerelem, elvileg nem lehetne együtt dolgozni, de a főnökség oda rakta, pedig nem mentem rá munkatársra direkt xd
38/56 A kérdező kommentje:
35 "r1-es munkatárs"
Az mi??
2023. júl. 9. 15:00
39/56 anonim válasza:
#38 R1 ide, R1 oda (ha kimondod hangosan, le fog esni) :D
40/56 anonim válasza:
Igen de ez is csak akkor ha a barátom is velem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!