Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A Te munkanapjaid legszebb...

A Te munkanapjaid legszebb része is az evés & alvás ?

Figyelt kérdés

2021. okt. 18. 09:13
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
98%

2 legszebb része van,

1. mikor kész vagyok egy munkadarabbal és megelégedetten tisztázom magamban, hogy a trljes szakmai tudásom benne van, és tökéletesen elégedett vagyok a munkámmal...

2. Mikor a megrendelőmnek átadom a terméket, és ő is tökéletesen elégedett vele.

2021. okt. 18. 11:08
 12/56 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nem hal meg a beteg a mentőbe az a legszebb része.
2021. okt. 18. 11:12
 13/56 anonim ***** válasza:
97%

Attól függ. Ha az utálatos hangulatember kolleganőm nem jön be /más munkát kap és sokáig egyedül melózom, az a legjobb. (Szeretem amit csinálok)

Ma olyan 3 percet voltunk együtt, előkészítettem egy autót gyönyörűen és jó sokat vezettem 😍

De olyan is előfordul hogy minden rosszul alakul és olyankor annyira idegbetegen fekszem le hogy kell az altató, és az álomba szenderülés az egyetlen jó dolog a napban.

2021. okt. 18. 12:24
 14/56 anonim ***** válasza:
63%
De a legkirályabb nikir a nagyfőni új autókat vesz és nekem "kell" őket elhozni, vagy ha megbíznak egy komoly és nehéz feladattal (nagy platósat vizsgáztazni vinni, de voltam már Sionban is munkaügyben:))
2021. okt. 18. 12:27
 15/56 anonim ***** válasza:
47%
Azért az se rossz része, amikor esténként megdugom az asszonyt.
2021. okt. 18. 13:32
 16/56 A kérdező kommentje:
Nappal megdugnak téged
2021. okt. 18. 14:35
 17/56 anonim ***** válasza:
20%
Mikor reggel kipattan a szemem 5:00kor, mert az elmúlt 20 évben teljesen ráállt a szervezetem, majd szép lassan rájövök, hogy már én vagyok a főnök, és totálisan ráérek nem kell rohanni sehova.
2021. okt. 19. 07:45
 18/56 anonim ***** válasza:
83%

Amikor haza jövök. Munkában akkor jó ha a cimborámmal kerülök össze és elhülyéskedünk. Táppénzen lenni sem rossz. :D Most voltam 1 hónapot, olyan jó volt...

Most éjszakás vagyok, ilyenkor mindennap egy túl élés. Délután ilyenkor semmit nem csinálok ha nem muszáj. Ilyenkor a haza érés nem olyan jó mintha este itthon aludnék. Haza jövök de aznap megyek is. Olyan folyamatos ilyenkor, azt se tudom milyen nap van.

2021. okt. 19. 07:54
 19/56 anonim ***** válasza:
97%
Az én napomban mindig a futás a legszebb. Enni szeretek, de nem az adja az életem értelmét, aludni pedig szó szerint rühellek.
2021. okt. 19. 17:53
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
A legszebb amikor hazaérek. És tudom hogy most másnapig nem látom azt a mocskos kuplerájt , a munkahelyemet.
2021. dec. 9. 11:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!