A Te munkanapjaid legszebb része is az evés & alvás ?
2 legszebb része van,
1. mikor kész vagyok egy munkadarabbal és megelégedetten tisztázom magamban, hogy a trljes szakmai tudásom benne van, és tökéletesen elégedett vagyok a munkámmal...
2. Mikor a megrendelőmnek átadom a terméket, és ő is tökéletesen elégedett vele.
Attól függ. Ha az utálatos hangulatember kolleganőm nem jön be /más munkát kap és sokáig egyedül melózom, az a legjobb. (Szeretem amit csinálok)
Ma olyan 3 percet voltunk együtt, előkészítettem egy autót gyönyörűen és jó sokat vezettem 😍
De olyan is előfordul hogy minden rosszul alakul és olyankor annyira idegbetegen fekszem le hogy kell az altató, és az álomba szenderülés az egyetlen jó dolog a napban.
Amikor haza jövök. Munkában akkor jó ha a cimborámmal kerülök össze és elhülyéskedünk. Táppénzen lenni sem rossz. :D Most voltam 1 hónapot, olyan jó volt...
Most éjszakás vagyok, ilyenkor mindennap egy túl élés. Délután ilyenkor semmit nem csinálok ha nem muszáj. Ilyenkor a haza érés nem olyan jó mintha este itthon aludnék. Haza jövök de aznap megyek is. Olyan folyamatos ilyenkor, azt se tudom milyen nap van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!