Sztetek ezzel ciki lenne oda menni a főnökhöz?
26 éves srác vagyok, van egy 20 éves diák lány, aki kavargat egy kolegámmal...
Engem ez zavar illetve maga a lány is zavar, nem akarok Vele barátkozni!
Mielőtt azzal jön bárki, az érzéseimhez senkinek semmi köze...
Nem mondhatom meg Neki, hogy hagyjon békén, mert besértődik és cirkuszol...
3 műszakban dolgozunk, hetek óta egy műszakba rakják velem, de diák, semelyik műszakhoz nem tartozik és elegem van abból, hogy Őt kell kerülgetnem.
Sztetek ciki lenne oda menni ahhoz aki szervezi a beosztást, hogy ne tegyék vbelem egy műszakba??
A munkával kellett volna foglalkozni, aki a magánéletét a munkahelyre beviszi, az amúgyis egy idő után gázos lesz...
De ha mér így vagy ezzel, akkor legközelebb varrd le a csajt ne foglalkozz azzal, hogy kit választ vagy nem választ, válasszad te, aztán majd eldöntheted, hoyg a csjat tartod meg, vagy a melóhelyet.
Én ezt csináltam anno, volt jópár "jelölt" okosjóska, én meg első randin felborítottam úgy a jelenlegi páromat, hogy a csillárt lerúgta. Először csak melóhelyen megbeszéltük, hogy beugrunk egy mekibe enni alamit, aztán amikor ott voltam, mondtam hogy a közelben lakom csak haza kéne ugranom valamiért egy pár percre, jöjjön már velem aztán kiviszem az állomásra, nem kell gyalog mennie. Amikor megérkeztünk, becsaltam, hogy nézze meg hol lakom, ha méár úgyis itt van, aztán rádumáltam egy filmre, egy óra múlva már szexeltünk!
Azóta már együttélünk, és máshol dolgozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!