Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjúra ciki ha magamma...

Állásinterjúra ciki ha magammal viszek kis jegyzetfüzetet?

Figyelt kérdés
Amit így fognék a kezemben, hogy leírjam az alapokat és minden érdekességet a munkáról. Csak nehogy elfelejtsem amiket mondtak. Vagy elég ha majd akkor kiveszem a táskámból és jegyzetelek? Nem valami komoly munka amúgy csak jó megjegyezni a részleteket mint munkaidő, fizetés stb.

2021. szept. 19. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.
2021. szept. 19. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Nem tartom jó ötletnek, mert ebből az jöhet le nekik, hogy kb. semmit sem tudsz hosszútávon megjegyezni.
2021. szept. 19. 18:07
 3/7 A kérdező kommentje:
2,a ez is igaz és emiatt is kérdeztem. na majd a legvégén akkor ha kijöttem leírok minden úgy lesz jó.
2021. szept. 19. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is megfordult már a fejemben, már csak azért is, mert az interjúztató általában jegyzetel amúgy is. Illetve, szerintem ez összkép szempontjából erősíti, hogy egyenrangú félnek tekinted magad.
2021. szept. 19. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az interjúztató is csak látszatból jegyzetel, már az első 5 percben eldönti, hogy szimpatikus vagy-e vagy sem. Ha meg esetleg vannak szakmai kérdések is, akkor meg az azokra adott válaszok/gondolkodásmód alapján döntenek.
2021. szept. 19. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem vedd elő a telefonod és kapcsold be a hangrögzítőt, és diszkréten tedd le valahogy az asztalra
2021. szept. 19. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem gond, feltéve, ha olyan munkahelyre jelentkezel, ahol meg kell a rövidtávú memóriában jegyezni valamit.
2021. szept. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!