Sztetek ezzel ciki lenne oda menni a főnökhöz?
26 éves srác vagyok, van egy 20 éves diák lány, aki kavargat egy kolegámmal...
Engem ez zavar illetve maga a lány is zavar, nem akarok Vele barátkozni!
Mielőtt azzal jön bárki, az érzéseimhez senkinek semmi köze...
Nem mondhatom meg Neki, hogy hagyjon békén, mert besértődik és cirkuszol...
3 műszakban dolgozunk, hetek óta egy műszakba rakják velem, de diák, semelyik műszakhoz nem tartozik és elegem van abból, hogy Őt kell kerülgetnem.
Sztetek ciki lenne oda menni ahhoz aki szervezi a beosztást, hogy ne tegyék vbelem egy műszakba??
Az a baj, hogy voltam már hasonló helyzetben...
Egy lányon láttam, hogy nem százas, játszmázni akar, megszakítottam Vele a kapcsolatot, másnap jöttek itt a pasijával (előtte azt is tagadta, hogy van Neki) meg küldte rám az Apját, hogy zaklatom, meg fenyegetőztek rendőrséggel, végül én magam szóltam a rendőrségnek, meg mondták Neki, hogy álljon le vagy feljelentem rágalmazásért...
Most sztetek egy munkakörnyezetben ahol 80%-a nő, miket tudna ez művelni??
Nem egy rossz élmény, több...
Azért meg tudom már állapítani, hogy melyik milyen, Ő sajnos az a fajta aki nem viseli el, ha egy srác nem hagyja magát behálózni...
Innen pedig ugy nez ki, h ez a lany nem akart teged behalozni, s neked ez szurta a szemed. Nem teged valasztott...
Azt irod, lehet voltak fele erzeseid, aztan meg, h nem akarod kerulgetni.
Beleestel valakibe, valoszinuleg ismeretlenul, aztan megprobalod eltavolittatni, majd mikor ez nem vezet celre, felmondasz... ki is itt a gyerekes?
Ezek alapjan feltehetoleg lesz meg par munkahelyed, sok sikert👍😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!