Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sztetek ezzel ciki lenne oda...

Sztetek ezzel ciki lenne oda menni a főnökhöz?

Figyelt kérdés

26 éves srác vagyok, van egy 20 éves diák lány, aki kavargat egy kolegámmal...

Engem ez zavar illetve maga a lány is zavar, nem akarok Vele barátkozni!

Mielőtt azzal jön bárki, az érzéseimhez senkinek semmi köze...

Nem mondhatom meg Neki, hogy hagyjon békén, mert besértődik és cirkuszol...

3 műszakban dolgozunk, hetek óta egy műszakba rakják velem, de diák, semelyik műszakhoz nem tartozik és elegem van abból, hogy Őt kell kerülgetnem.

Sztetek ciki lenne oda menni ahhoz aki szervezi a beosztást, hogy ne tegyék vbelem egy műszakba??

2021. okt. 17. 14:00
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy voltam már hasonló helyzetben...

Egy lányon láttam, hogy nem százas, játszmázni akar, megszakítottam Vele a kapcsolatot, másnap jöttek itt a pasijával (előtte azt is tagadta, hogy van Neki) meg küldte rám az Apját, hogy zaklatom, meg fenyegetőztek rendőrséggel, végül én magam szóltam a rendőrségnek, meg mondták Neki, hogy álljon le vagy feljelentem rágalmazásért...

Most sztetek egy munkakörnyezetben ahol 80%-a nő, miket tudna ez művelni??

2021. okt. 18. 07:36
 22/31 anonim ***** válasza:
Áá, szóval úgy teljes egészében a nőkről van egy előítéleted, egy rossz élmény miatt.
2021. okt. 18. 08:09
 23/31 A kérdező kommentje:

Nem egy rossz élmény, több...

Azért meg tudom már állapítani, hogy melyik milyen, Ő sajnos az a fajta aki nem viseli el, ha egy srác nem hagyja magát behálózni...

2021. okt. 18. 09:52
 24/31 anonim ***** válasza:
Ha elküldöd a francba, nem kedvesen, hanem sértőn, akkor leszáll a magas lóról. Megmondod neki, hogy ez nem iskola, munkahely, ne hisztizzen, vagy hisztizzen otthon. Vagy Du gassa meg magát, hogy ne legyen egy rinya p;csa... Ember, 26 évesen növessz már egy kis tököt! De ha nem bírsz egy 20 éves kis fruskával, akkor gyerek vagy még te is, ne haragudj.
2021. okt. 18. 10:48
 25/31 anonim ***** válasza:
Mindig lesznek olyan kollegák akikkel nem fogsz jól kijönni. Kérheted, hogy tegyék más műszakba, de nem hiszem, hogy egy ilyen hülyeséget figyelembe vesznek.
2021. okt. 20. 11:23
 26/31 A kérdező kommentje:
Felmondtam.
2021. okt. 20. 11:26
 27/31 anonim ***** válasza:
Jól tetted
2021. okt. 20. 11:28
 28/31 anonim ***** válasza:
Felmondtál azért, mert egy csaj nem veled jött össze? Hát elég buta és gyerekes vagy
2021. okt. 20. 21:07
 29/31 anonim ***** válasza:
Munkahely van ezer, ha nem érzi jól magát ott akkor hagy mondhasson már fel.
2021. okt. 20. 23:08
 30/31 anonim ***** válasza:

Innen pedig ugy nez ki, h ez a lany nem akart teged behalozni, s neked ez szurta a szemed. Nem teged valasztott...

Azt irod, lehet voltak fele erzeseid, aztan meg, h nem akarod kerulgetni.

Beleestel valakibe, valoszinuleg ismeretlenul, aztan megprobalod eltavolittatni, majd mikor ez nem vezet celre, felmondasz... ki is itt a gyerekes?

Ezek alapjan feltehetoleg lesz meg par munkahelyed, sok sikert👍😝

2021. okt. 21. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!