Sztetek ezzel ciki lenne oda menni a főnökhöz?
26 éves srác vagyok, van egy 20 éves diák lány, aki kavargat egy kolegámmal...
Engem ez zavar illetve maga a lány is zavar, nem akarok Vele barátkozni!
Mielőtt azzal jön bárki, az érzéseimhez senkinek semmi köze...
Nem mondhatom meg Neki, hogy hagyjon békén, mert besértődik és cirkuszol...
3 műszakban dolgozunk, hetek óta egy műszakba rakják velem, de diák, semelyik műszakhoz nem tartozik és elegem van abból, hogy Őt kell kerülgetnem.
Sztetek ciki lenne oda menni ahhoz aki szervezi a beosztást, hogy ne tegyék vbelem egy műszakba??
Nem kedvelem!
Távolság tartó vagyok Vele szemben, de xarik rá, ha meg megmondanám, hogy hagyjon békén, jelentet rendezne...
Itt már másik lánnyal volt hasonló, nem írjuk egymást, nem szólunk egymáshoz...
Egy érett nő ezt azért tudja kezelni, Ő NEM!
Ha meg nem megy, miért is kell Őt berakni mellém? Diák, akárhova rakhatják...
Mondjatok amit akartok, nem hat meg...
Ha kirúgnak egy diák miatt, akkor nem is érdemes vergődnöm itt...
"Mondjatok amit akartok, nem hat meg..."
Ú váó, de rosszul érzem most magam emiatt, hogy egy számomra idegen ember szánalmas problémáján nem tudtam segíteni :D
Általában az ilyet a kollégával illik rendezni. Ha nem rendeződik, mehetsz nyugodtan a főnökhöz, mivel a munkád és az idegeid rovására megy.
De próbáltad már elküldeni a fenébe? Ha cirkuszol, akkor mi van? Elmondom, semmi. Legközelebb kerülni fog, csak megfelelően el kell riasztani. Lehet, hogy többször kell eljátszanod, vagy legyél vele nagyon bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!