Akkor én most munkakerülő vagyok? Egy ingyenélő?
A helyzet az, hogy jelenleg munkát keresek, mert felmondtam a korábbi munkahelyemen egy másik munka miatt, ami viszont nem vált be/nem tetszett, ezért ott is felmondtam...🙈🙈
Igen...,két szék közül a pad alá...🤭😏
Az 1. válaszadó egy pasi :) Rendszeresen nőnek adja ki magát unalmában.
A kérdésre válaszolva nem vagy ingyenélő, sajnos ilyen helyzet bárkivel előfordulhat. A lényeg, hogy próbálj kimászni a pad alól :)
Üdv a klubban, kezet foghatunk. 😄
Egyébként h.lyen fogalmaztad meg a kérdést: én is másikért váltottam. Nem jött be, mert rosszabb volt, így ott hagytam. Mit kellett volna csinálnom, beletörődni mint sokan abba amit utalok nap mint nap, mert felek attól h mások jajj mit szólnak? :D más is járt már így nem csak te vagy én, nyugi. ;)
Én nem bántam meg, hogy ott hagytam a rosszat. Én is keresgélek, közben mondjuk nekem sikerült projekt munkákat kifogni.
És igen, erősen megvalogatom pl most is mire mondok igent: van már annyi szakmai tapasztalatom hogy megtehetem, hogy válogatok, így nem kell szerencsére kényszerből az első ajánlatot elfogadom.( Bizony, mivel nem akarok csederbol vederbe menni, pont minap mondtam vissza egy megkeresést.)
Előző helyemen is sokáig voltam. A következően is szeretnek sokáig lenni,(pont ezért válogatom meg hova megyek!), nekem nagyon nem mindegy, hol töltöm el a napjaim nagy részét.. ezt vállalom.
#14-es!
Ott a pont!
Szívemből szóltál!🤗
okt. 8. 22:06
Lehet hogy te se kellenél a léhűtő pasinak, mert ronda vagy mint egy bányarém
14 vagyok
Sajnálom előző. :( én is annyira örültem, azt hittem hogy álom munkát szereztem és jó helyem lesz.. hát nem így történt, kínszenvedés volt a legtöbb nap.
Szomorú, hogy ennyi xar munkahely van azért. Azóta én is alaposan ki kérdezem a munkáltatót az interjún viszont..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!