Mit csináltok a dolgozni nem akaro munkakerülő kolégával?
Figyelt kérdés
Adott egy kolega a munkahelyen, aki sokat hianyzik, ha bent is van nem segit csak a telefonjat nyomogatja. Nem csinal tenyleg semmit, es tobb honap utan sincs kepben a munkahelyi dolgokkal. Felnott, 30+ emberrol beszelunk. Jo gyerek amugy, akar meg haverok is lehetnenk. De ez a viselkedes nagyon zavaro. Mit tennetek?2020. okt. 26. 17:17
1/10 anonim válasza:
Most jönnek azok, akik szerint semmi közöd hozzá. De igenis van, mert ha valaki nem dolgozik, annak a munkáját más kell megcsinálja. Abban nem a te dolgod, hogy intézkedj, előbb-utóbb kibukik, hogy nem dolgozik, vagy szarul csinál meg valamit. Hidd el, a főnökök nem buták, lassan meghúzza a nyakán a kötelet a kolléga.
2/10 anonim válasza:
Márpedig én nem érezném úgy, hogy közöm van hozzá. Ezt a főnök dolga eldönteni. Ha nem képes rá, érdemes lenne elgondolkodni, hogy valóban egy ilyen herétlen cégnél akarsz-e tovább dolgozni.
3/10 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy tenyleg helyette kell elvegezni a munkat, es nem egy gyartosori munkarol beszelunk.. mar sokszor lett kozolve a fonokok fele a dolog, de csak legyintenek, meg majd kirugjak. De semmi ilyen nem tortenik.
2020. okt. 26. 17:37
4/10 anonim válasza:
Beszélnék vele, hogy mi nem jó a munkájával kapcsolatban, ha ez sem segít akkor a felettesemnek szólnék.
Nem azért mert ki akarok szúrni bárkivel, de egy munkahelyen igen is végezze el a munkáját és ne ti csináljátok helyette. Max majd ha az ő fizetése is hozzátok kerül.
Amúgy tényleg beteges vagy csak lusta?
5/10 anonim válasza:
Èn beszèltem a kollèganőmmel, hogy mennyi plusz munkàt csinàlt nekem. többen szòltak neki. Nem lehet vele semmi
6/10 anonim válasza:
Vèletlen elküldtem. Szòval többen beszèltünk màr egy kollèganőmmel. Nem lehet vele semmit sem kezdeni. Vàrjuk, hogy nyugdìjba megy. 3 èv 😅
8/10 anonim válasza:
Elbeszelgetnék vele. De a háta mögött nem keverném a szart a főnököknél.
9/10 anonim válasza:
Mondjuk ha olyasmi a szitu, hogy nincs rá osztva feladat, konkrét felelősségi kör, nem kap rendes betanítást, nem mond a kutya se semmit neki, milyen kérdéssel kihez forduljon, akkor mégis a főnöknél kéne startolni a kérdésekkel, hogy ki hordja mijén ezt a holtsúlyt.
10/10 Haburc válasza:
Lehet. hogy Valakinek a Valakije. Valamelyik főnöknek a "sógor koma jó barátja". Dolgoztam már pár helyen. Láttam már ilyet, hogy XY-nal kivételeztek. Eléggé aljas dolognak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!