Akkor én most munkakerülő vagyok? Egy ingyenélő?
A helyzet az, hogy jelenleg munkát keresek, mert felmondtam a korábbi munkahelyemen egy másik munka miatt, ami viszont nem vált be/nem tetszett, ezért ott is felmondtam...🙈🙈
Igen...,két szék közül a pad alá...🤭😏
Azt azért hozzátenném, hogy ezidáig folyamatosan volt munkahelyem, tehát dolgoztam!
Most is aktívan keresek munkát!
Attól, hogy most épp munkanélküli vagy, még nem lettél munkakerülő. Te akartál dolgozni, csak nem jött össze. Sajnos van ilyen, tovább kell keresni. Aki aktívan keres munkát és tényleg akarja is és ez csak egy ideiglenes állapot, az egyáltalán nem munkakerülő, szóval nyugi.
Amúgy ez a kérdés honnan jött? Valaki beszólt neked miatta?
Ez nem munkakerülés.
Megválogatod, hogy hova mész dolgozni. Kifogtál egy rossz munkahelyet, rosszul döntöttél a következőnél is, ezzel semmi gond nincs.
Nagyon nehéz megfelelő helyet találni.
Ha meg aktívan keresel újat, akkor miről beszélünk?
#4-es!
Senki sem szólt be emiatt, hanem én gondolom ezeket magamról...🙈🙈
Egyébként pedig igazatok van!😊
Nem vagy munkakerülő. Én pl. amikor már totál kiégtem az egyik munkahelyemen, felmondtam úgy, hogy nem volt állásom (viszont tudtam, hogy el fogok tudni helyezkedni). Utána tartottam egy hónap szünetet, amikor még csak nem is keresgéltem, akkor egyszerűen csak kipihentem magam, feltöltődtem. És utána álltam neki keresni, végül 4 hely közül választhattam ki, hogy hova megyek dolgozni.
Nem az átmeneti dolgok számítanak. Ha felmondtál az előző helyen, és uram bocsá, de beletenyereltél a sz....ba a másik helyen, nehogy már magadat ostorozd ezért. Keresgélj, aztán majd találsz. És tojd le, ha valaki megjegyzést tesz. (Esetleg kérdezd meg nyugodtan: Te tartasz el? Akkor, közöd?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!