Munkakerülő lennék?
Szerintem egyszerűen nem akarsz itthon dolgozni, amit megértek. Próbáld meg megint külföldön vagy változtass a hozzáállásodon.
Munkakerülésnek nem mondanám ezt. Megtapasztaltad milyen kinn, persze, hogy nem akarod elfogadni az itthoni helyzetet.
Szerintem a szakmádat utálod. Ha élveznéd amit csinálsz, nem éreznél így.
Nem kötelező dolgozni, a párodon is élősködhetsz, vagy mehetsz a híd alá éhezni. Ha előre eldöntöd hogy utálni fogod a helyet, akkor még szép hogy rosszul érzed magad.
Én is külföldön élek, könnyű fizikai munkát végzek, alap fizetésért. Ugyanezt otthon nem csinálnám, minimálbérért főleg, de még a diplomámmal is kevesebbet keresnék mint most. Minden nap boldogan megyek dolgozni, mosolyogva végzem a munkám. Ha jó kedvvel dolgozol, sokkal szebb az élet és mások visszamosolyognak. A munka csak egy eszköz, hogy pénzt keress, amit aztán arra költesz amire akarsz. Így kell nézni.
mi az,amit szivesen csinalnal?
kereshetsz kozben masik munkahelyet is
És mi tart vissza? Csinálj tanfolyamot, járj levelezőre vagy valami. Ahogy öregszel, csak kopik az agyad, meg fogynak a lehetőségek.
Párod mit szól a külföldi élethez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!