Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodában dolgozók, ti naponta...

Irodában dolgozók, ti naponta mennyit vagytok benn, és mettől meddig?

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 08:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

#14 sok állami helyen így van. Magán cégeknél még nem láttam, persze lehet. Péntek délután már a fű se nő :)

Tudnám értékelni az ilyen időbeosztást, bár nálunk mindig péntek délután esik be annyi meló amit persze mindig hétfő reggelig akarnak, aztán igyekszünk még pénteken megoldani hogy ne kelljen hétvégézni.

2021. okt. 7. 10:49
 22/28 A kérdező kommentje:
21, nekem is ez van állami vagyok, jól tudom...csak ahhoz nekem 5kor kellene a többi napon kelnem, hogy beérjek, ezért mindig elkésem, és pénteken maradhatok benn emiatt. Persze ne késsek, csináltam, egész nap olyan álmos voltam...
2021. okt. 7. 10:54
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem bevásárolni megyek a gyerekkel, hanem sapkát meg melegítő venni neki.

Lidlbe én is reggel munka előtt.

Az egész munka egy rabszolgaság, ez van.

2021. okt. 7. 11:37
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
A covid alatt bezartak az irodat, kis se nyitottak ujra, rajottek olcsobb lesz igy, szoval most mar csak home office.
2021. okt. 7. 12:53
 25/28 A kérdező kommentje:
24 és mi lenne ha menned kéne megint?
2021. okt. 7. 12:56
 26/28 anonim ***** válasza:
24-es SSCnél dolgozol? Vagy milyen szektorban?
2021. okt. 7. 13:22
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

8-16-ig van a munkaidő (pénteken fél 3-ig).

Én nem szeretem, mert nagyon korán kell indulnom, úgyhogy sokszor csinálom hogy kicsit később megyek, és annyival tovább bent is maradok.

Én szeretem a rövid pénteket, akkor szoktunk menni a szüleimhez vagy haverokhoz például, előny hogy nem este érek haza. :D

De az a legjobb mikor home office van, akkor 1 órával többet szoktam melózni, és ezzel egyidőben 1-2 órával több a szabadidőm is, mert nem megy el utazásra egy csomó idő. (Olyankor kötelező törzsidő van 9-15-ig, általában 7-16-ig szoktam dolgozni.)

2021. okt. 7. 13:25
 28/28 anonim ***** válasza:
24 vagyok, szoftverfejlesztes. Ha mennem kene megint, felmondanek a francba 🙂
2021. okt. 7. 14:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!