Irodában dolgozók, ti naponta mennyit vagytok benn, és mettől meddig?
#14 sok állami helyen így van. Magán cégeknél még nem láttam, persze lehet. Péntek délután már a fű se nő :)
Tudnám értékelni az ilyen időbeosztást, bár nálunk mindig péntek délután esik be annyi meló amit persze mindig hétfő reggelig akarnak, aztán igyekszünk még pénteken megoldani hogy ne kelljen hétvégézni.
Nem bevásárolni megyek a gyerekkel, hanem sapkát meg melegítő venni neki.
Lidlbe én is reggel munka előtt.
Az egész munka egy rabszolgaság, ez van.
8-16-ig van a munkaidő (pénteken fél 3-ig).
Én nem szeretem, mert nagyon korán kell indulnom, úgyhogy sokszor csinálom hogy kicsit később megyek, és annyival tovább bent is maradok.
Én szeretem a rövid pénteket, akkor szoktunk menni a szüleimhez vagy haverokhoz például, előny hogy nem este érek haza. :D
De az a legjobb mikor home office van, akkor 1 órával többet szoktam melózni, és ezzel egyidőben 1-2 órával több a szabadidőm is, mert nem megy el utazásra egy csomó idő. (Olyankor kötelező törzsidő van 9-15-ig, általában 7-16-ig szoktam dolgozni.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!