Irodában dolgozók, ti naponta mennyit vagytok benn, és mettől meddig?
Én 7:30-tól 15:30-ig vagyok, 7:15-re már ott vagyok.
Egyéb megjegyzés: Miért vannak lepontozva a válaszadók? Ez nem dislike jel, hanem a válaszadó "megbízhatóságát" jelzi, így feleslegesen húzzátok le, csak mert nem szimpatikus az időbeosztása :D
Nálunk törzsidős rendszer van, hétfőtől csütörtökig 9-15-ig, pénteken 9-12-ig bent kell lenni, ha nincs kiküldetés, továbbképzés... stb, a peremidőt mi osztjuk be, mikor érünk be és mikor indulunk haza. Lehet úgy, hogy minden nap ugyanannyit legyél bent, de lehet csúsztatni is. Én pénteken rövidebb ideig vagyok bent, a többi napon jobban ráhúzok. Az a lényeg, hogy a heti 40 óra + napi fél óra ebédszünetnek meg kell lennie, de nem heti hanem havi átlagban, szóval van olyan is, hogy ha egyik héten kevesebb a munka, akkor nincs meg a heti 40 óra, de másik héten mondjuk határidős feladat van, és nagyobb a hajtás, akkor meg többet vagyunk bent. Illetve van havi pár nap home office lehetőség.
Nekem ez megfelel, jut idő szabadidőre is.
Cégeknek szolgáltatunk.
Munkaidő az egy dolog :)
8-8:30 körül beesek. Este 20:00 felé megyek haza, nem azért mert vége, csak addigra a sürgősek kikopnak, és át tudom tolni másnapra...
Senki nem nézi mikor jövök megyek, de a melónak meg kell lennie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!