Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek illett volna...

Szerintetek illett volna kifizetnie a kajámat segítség képpen?

Figyelt kérdés
Melóban véletlen más kártyát vittem, mint amivel fizetek, miattam állt a kassza, mögöttem a kollégám. 1000 ft alatt volt a kajám, ha ő lett volna ilyen helyzetben én kifizettem volna neki. Elég sok mindenben segítettem neki, de már nem fogok. Pl segítettem a gyerekének az iskolakezdésben, el szoktam vinni meló után, ha nem kocsival jön, igaz nem nagy kerülő, egyszer elvittem a város másik végébe, de azt már nem fogom még egyszer. Még ezen felül is sok mindenben segítettem neki, szerintem elvárható lett volna, hogy ő is segítsen. Ti elvárnátok? Nyilván nem mondtam, hogy légyszi fizesd már a kajámat.
2021. okt. 2. 12:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
47%

Miért várnám el? Ez egy gesztus lett volna az ő részéről, amit ő dönthetett el, hogy megtesz-e vagy sem. Aki ezen megsértődik, az magára vessen. Felnőtt emberek ilyesmiken nem szoktak megsértődni, ez általános iskolás szint.

De legalább az is kiderült, hogy te nem önzetlenül segítesz neki, hanem elvárod, hogy mindezt ő viszonozza....

2021. okt. 2. 12:09
 2/20 A kérdező kommentje:
Kihasználva érzem magam
2021. okt. 2. 12:10
 3/20 anonim ***** válasza:
84%
Hát én megkértem volna inkább. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Kussba voltál, gondolom azt hitte megtudod oldani egyedul is
2021. okt. 2. 12:11
 4/20 A kérdező kommentje:
Elég spúr, nem fizette volna ki, ha megkérem
2021. okt. 2. 12:13
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
Elvárni semmiképp nem lett volna képem. Főleg, mivel az egész helyzetet az okozta, hogy te hibáztál. De mondjuk megkérhetted volna, hogy Te, Sanyi, adj már ennyit kölcsön hétfőig, légyszi. És akkor meg van oldva. Aztán az is lehet, hogy azért nem volt nagyvonalú, mert pl így hónap végén már rohadtul nincs pénze, arra nem gondoltál? Bármi miatt előfordulhat. Szóval röviden: nincs igazad.
2021. okt. 2. 12:14
 6/20 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem az alap illem megkívánta volna, hogy kifizesse, nyilván utána vissza adhattad volna. De vannak ilyen tirpák emberek, a kommentek is ezr bizonyítják, senki sem tette volna meg, még úgy sem, hogy furikáztatja magát előtte
2021. okt. 2. 12:28
 7/20 A kérdező kommentje:
Szerintem illik bármilyen segítsége visszaszolgáltatni. Legalábbis fordított helyzetben nekem eszembe jutott volna, hogy hamár nem kocsival jöttem és emiatt melóhelyen 5ig rohadok..és eldob a kollega, talán viszonozhatnám neki.
2021. okt. 2. 12:37
 8/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem
2021. okt. 2. 12:37
 9/20 A kérdező kommentje:
Nyilván visszaadtam volna ez nem is kérdéses...sőt eddig meg is kérdeztem, ha mentem a büfébe kell neki valami..
2021. okt. 2. 12:38
 10/20 anonim ***** válasza:
42%
most már ismered , amilyen a mosdó olyan a törölköző . ha égne nem hugyoznám le
2021. okt. 2. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!