Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Segítség mi lesz ha nem tudom...

Segítség mi lesz ha nem tudom kifizetni a számlákat?

Figyelt kérdés
Nagyon ugy nez ki hogy nem elég a fizetésem a számlákra az ürge akitől bérlem azbingatlant nem lehet tőle haladékot kérni mert egy sajnos nem lehet csunya szavakat irni pedig szep szavakkal illetnem még csak egy honapja bérlem tehat most fizetnek először.. Holnap kell fizetnem nem tudom mit tegyek kétségbe vagyok esve remegek szinte a félelemtől mert nem tudom mi lesz :( fenébe :( jart mar valaki igy?
2016. márc. 9. 18:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Hát ez elég kellemetlen,hogy már az első alkalomnál nem tudsz fizetni. Amúgy meg mi lenne??? Ki leszel onnan rakva, a kaucióból le lesz vonva a tartozásod... szóval keress egy olcsó helyet gyors. Amúgy az egy dolog,hogy te pipa vagy a tulajra mert nem lehet haladékot kérni úgy,hogy 1 hónapja vagy ott!!! Talán ha már legalább 1 éve ott lennél is minden sínen ment volna,de most becsúszott a kis gubanc akkor másképp állna hozzád. Sőt a 98%a kirakna téged ha így indítasz
2016. márc. 9. 18:57
 2/24 anonim ***** válasza:
50%
Nem, de szomorú hogy dolgozol és még így sem tudod fizetni a számlákat. Ne idegeskedj, le kell lépni ebből a tetű országból és kész.
2016. márc. 9. 18:58
 3/24 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok rá pipa szepen megkérdeztem h mennyi lesz a számla h mennyi penzt vegyek le erre ő fel háborodott és elküldött a fenébe. En nem gondoltam vna h az egesz fizetésem nem lesz eleg a számlákra :O
2016. márc. 9. 19:00
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit bővebben, nekem homályos.
2016. márc. 9. 19:08
 5/24 A kérdező kommentje:
Nincs bővebben irt h holnap sok pénzt kell fizetni. En meg megkérdeztem tőle hogy mennyi lesz a számla. Erre ő vmiért elküldött a fenébe... Azt még nem mondtam neki h nagy valószínűséggel nem fogom tudni kifizetni a teljes összeget.. De ha már most ilyen elborult elme h ezert elküld a fenébe mert meg mertem kérdezni mennyi lesz a számla úristen hat bele se merek gondolni mi lesz holnap ez nagyon kellemetlen helyzet.
2016. márc. 9. 19:13
 6/24 A kérdező kommentje:
Radasul ugy adta ki az albérletet h tiszta retek volt de szo szerint retek... Egy szoval sem enlitettem neki fogtam es kitakarítottam. Laktam mar korabban is albérletbe ott nem volt semmi gond.. Bar ott mindig tudtam fizetni.. Azt hiszem most nagyon mellé nyúltam a tulajal is furcsa is volt h az előző bérlője is csak 3honapig lakott itt már értem miért.
2016. márc. 9. 19:16
 7/24 anonim ***** válasza:
89%
Ráadásul úgy adta ki az albérletet h tiszta retek volt de szó szerint retek..... hát ez is te bajod mert egy szutyoktanyát nem kellett volna kivenni mert normális ember úgy nem adja ki a házát a nem normális meg igen,de nyilván nem normálistól normális ember nem vesz ki. Mielőtt kiveszel valamit érdemes megérdeklődni,hogy kb mennyi rezsire számíthatsz és itt főleg a fűtés miattit értem mert az szokta megnyomni
2016. márc. 9. 19:22
 8/24 A kérdező kommentje:
Maga a ház jó. Csak takarítani kellet. Meg kérdeztem akkor eléggé tetszett a válasz.. Nem mondott sokat na mondom ez jo ezt siman bírni fogom.. Csak a nagyszobaba futok 1esen megy a gazkonnvektor a kisszobaba pedig 2en sot meg az őrlángot is lekapcsoltam a fűrdőbe de hát a francba ez h jott ossze Ennyi Fogalmam sincs :(
2016. márc. 9. 19:25
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, nem értettem miért viselkedett így Veled, de ezek szerint nem mondtál neki semmit. Az, hogy megkérdezed mennyi a várható költség, az természetes, ezért nem akadhat ki. Beköltözéskor nem mondta, hogy kb. mi mennyi? Leginkább a fűtés tud adott esetben elszállni. De ha leírod, hogy miből mennyi fogyott (áram, víz, gáz) meg tudjuk mondani Neked, hogy az kb mennyi forintban. Remélem beköltözéskor rögzítettétek a fogyasztók állását.
2016. márc. 9. 19:26
 10/24 kovpet ***** válasza:
75%

"Radasul ugy adta ki az albérletet h tiszta retek volt"

Nem nézted meg mielőtt kivetted?

2016. márc. 9. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!