Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Segítség mi lesz ha nem tudom...

Segítség mi lesz ha nem tudom kifizetni a számlákat?

Figyelt kérdés
Nagyon ugy nez ki hogy nem elég a fizetésem a számlákra az ürge akitől bérlem azbingatlant nem lehet tőle haladékot kérni mert egy sajnos nem lehet csunya szavakat irni pedig szep szavakkal illetnem még csak egy honapja bérlem tehat most fizetnek először.. Holnap kell fizetnem nem tudom mit tegyek kétségbe vagyok esve remegek szinte a félelemtől mert nem tudom mi lesz :( fenébe :( jart mar valaki igy?
2016. márc. 9. 18:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Akkor nem is mutatta magát ekkora alparinak.. Normális volt. Most meg?! Nem ertem be vagyok fosva rendessen lehet holnap feldarabol :O
2016. márc. 9. 19:28
 12/24 A kérdező kommentje:
Persze fel lett írva a mérőórák állása beköltözéskor
2016. márc. 9. 19:29
 13/24 anonim ***** válasza:
66%
Nem ekézni kell amiért kivette, hanem tanáccsal segíteni most. (Már kivette, mindegy, hogy mit kellett volna tenni)
2016. márc. 9. 19:38
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
Akkor jó. Írd ide, miből mennyi ment el, megírom, hogy kb. azért mennyit kérhet.
2016. márc. 9. 19:39
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó még csak 22éves csajszi vagyok nem igazan voltam még ilyen helyzetbe ezert is vagyok vagyok beparázva jó lelkű lány vagyok és tisztességes.. Nem tudom ezt vele h fogom megértetni nem akarok én lelépni vagy ilyesmi én csak egy kis haladékot kérnék míg pótlom a hiányzó összeget de ezt vajon hogy fogom neki beadni ha már most igy viselkedik oke átérzem az ő helyzetét is de akkor is :/
2016. márc. 9. 19:42
 16/24 A kérdező kommentje:
Es h miért vettem ki? Azt is leírom ha érdekel valakit. Olyan pocsék városban élek ahol egyszerűen nincs kiadó albérlet. Voltam ingatlanosnál aki jól lehúzott egy 20al :( ígérgetett fűt fát h itt van albi ott van albi de egyikhez sem közvetített ki.. A penzt meg nem adta vissza igy mikor végre találtam ebbe a csodás városba kiadó albérletet úgy voltam vele mind1 milyen kiveszem es gondoltam majd ha találok egy jobbat elköltözök. Nos azota is nézegetem az albikat de egyenlőre semmi
2016. márc. 9. 19:48
 17/24 kovpet ***** válasza:

Nem tudom, hogy min akadhatott ki amúgy. Nem a stílussal lehetett baja?

Vagy megijedt a "számla" kifejezéstől (mert hogy az nincs)? :)

2016. márc. 9. 19:51
 18/24 A kérdező kommentje:
A stílussal? Én kedvesen normálisan érdeklődtem meg
2016. márc. 9. 19:52
 19/24 kovpet ***** válasza:
73%

Akkor a számla miatt lehetett, mást nem tudok elképzelni.

Vagy tényleg idegbeteg :)

2016. márc. 9. 19:56
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy gondolod jó ötlet maradni ha már most nem tudod fizetni?? Oké ad haladékot és össze kaparod mert tegyük fel kérsz kölcsön amit vissza kell adni így akkor jövőhónapba ismét kevesebb lesz a pénzed és lehet ismét nem fogsz tudni kiférni belőle aztán szépen lassan elkezded az egyre nagyobb szarkupacot görgetni magad előtt. Váratlan kiadások meg bármikor lehetnek amikre nem árt egy kis tartalék is
2016. márc. 9. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!