Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Segítség mi lesz ha nem tudom...

Segítség mi lesz ha nem tudom kifizetni a számlákat?

Figyelt kérdés
Nagyon ugy nez ki hogy nem elég a fizetésem a számlákra az ürge akitől bérlem azbingatlant nem lehet tőle haladékot kérni mert egy sajnos nem lehet csunya szavakat irni pedig szep szavakkal illetnem még csak egy honapja bérlem tehat most fizetnek először.. Holnap kell fizetnem nem tudom mit tegyek kétségbe vagyok esve remegek szinte a félelemtől mert nem tudom mi lesz :( fenébe :( jart mar valaki igy?
2016. márc. 9. 18:51
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Igazad van. De amíg nincs más? :/
2016. márc. 9. 20:12
 22/24 kovpet ***** válasza:
100%
Ennyire ne szaladjunk előre, még nem is tudod, hogy ki tudod-e fizetni, nem? Majd ha nem tudod, akkor eldöntöd, hogy haladékot kérsz (mert egy egy ideiglenes állapot) vagy elmész.
2016. márc. 9. 20:14
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

"Voltam ingatlanosnál aki jól lehúzott egy 20al"

Na ekkor kellett volna besétálnod a rendőrségre. Ócska és régi trükk áldozata lettél.

2016. márc. 10. 02:55
 24/24 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Legközelebb amikor megnézed szólj neki, hogy hozzon számlákat egy évit hogy megnézhesd az ingatlan költségeit. Amennyire csak lehet számszerűsíteni kell előtte. Na hogy ment?
2016. márc. 11. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!