Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Korombeli, női alkalmazottat,...

Korombeli, női alkalmazottat, BARÁTILAG el lehet hívni szórakozni / várost nézni / túrázni? (Nem randira, nincs szó szexről.)

Figyelt kérdés

Van egy alkalmazottam, helyes lány, szeretném jobban megismerni, de jobb lenne először barátilag. (Egyből randira hívni elég durva lenne, na meg mindkettőnknek kínos ha visszautasítaná, vagy rosszul sikerülne.)

És amúgy sem vagyok az a fajta, aki egyből szerelmes áhhitattal néz a másik szemébe a gyertyafény mellett... illetve az sem aki csak szexet akar.

Szóval úgy etikailag el lehet hívni? Ha igen, hogy kérdezzem meg, hogy ne legyen félreérthető?

Mindketten 30 körüliek vagyunk.

2021. szept. 28. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Oda mész hozzá XY arra gondoltam, hogy esetleg elmennék ide meg ide, lenne kedved csatlakozni ? Aztán eldönti, hogy elmegy-e vag sem.
2021. szept. 28. 19:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a semmiből programokra hívod, úgyis azt fogja hinni, hogy randi. Ha ezt nem akarod, próbáld meg előbb a munkahelyen jobban megismerni, beszélgess vele, ebédeljetek együtt stb. Ezek után már te is jobban fogod érezni, hogy vevő lenne-e a közeledésedre vagy sem.

Viszont ha jól értem, te vagy a főnöke, így meg nem biztos, hogy jó ötlet lenne.

2021. szept. 28. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nincs az a nő, aki arra gondolna először, hogy ez 100% baráti meghívás.

Társaságba nem tudod elhívni? Persze csak akkor, ha azt majd át tudod fordítani.

2021. szept. 28. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Mivel a főnöke vagy, így ha van esze, úgyse fogadja el, mert a többi alkalmazott csak összesúgna a háta mögött.
2021. szept. 28. 19:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Rangsorban Ő van alattam (mint ügyintéző asszisztens), alatta már csak a munkások vannak...

Társaságba nem tudom elvinni, mert egyrészt nem szoktam a munkásokkal lógni, másrészt kicsit fura lenne néhány izzadt fogatlan 50 körüli pasassal beülni egy kocsmába :)

Munkahelyen nem töltünk együtt közösen időt, csak összefutunk percekre, de mások (leginkább ügyfelek, beszállítók) is ott vannak.

"esetleg elmennék ide meg ide, lenne kedved csatlakozni?" - Mondjuk Eger várát, vagy a Bécsi karácsonyi vásárt... szerintem kicsit túl direkt lenne (és akkor még nem wellness hétvégére hívtam).

2021. szept. 28. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Panaszkodj, hogy szívesen megnéznél valamit, de lemondta X.Y és annyira nem szeretsz egyedül menni.
2021. szept. 28. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát ez nem randi, hanem amolyan előrandi ha jól értem?. :D

Sőt, sztem randi, mivel mégis úgy szeretnéd megismerni, eza lényege a randinak. Meg magamból indulok ki, kettes program..., amelyik pasi elhívott kettesben, az mindig randira gondolt..

Necces lenne vele összejönni, bár attól is függ, mennyit dolgoztok együtt, felmerül-e a kivételezés esélye bármilyen értelemben, ha mondjuk összejöttök..

Én amúgy legutóbb interjún éreztem ezt, hogy talán bejövök a főninek, és tartottam tőle, hogy ha jobban megismerem és több időt töltenénk együtt munka miatt, és kiderülne, hogy kölcsönösen alakulna valami, amúgy sem lenne jó vége. Én nem jönnék össze a főnökömmel, de ez én vagyok.

Ha meg akarod ismerni, inkább munkahelyi program kéne először, az jobb eséllyel tűnik ártalmatlannak, és a közeg is semleges. Vagy max elhívod a közelbe kávézni esetleg valami ürüggyel. ( ha alkalmazottad, beszélgethettek a beilleszkedésről, hogy érzi magát, megvan-e minden infó/eszköz amire szüksége van. ez pl kevésbé átlátszó :D)

2021. szept. 29. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!