Dolgoznál olyan munkahelyen ahol leszúr a főnök, ha segítséget kérsz a kollégától?
Figyelt kérdés
Idegen nyelven (németül) kellett volna lebonyolítani egy több 10 milliót érő beszerzést, ezért megkéretem a nálam németül jobban beszélő kollegát , hogy segítsen (nem volt feltétel a német nyelv tudás amikor felvettek). Erre kaptam a félórás lelki terrort a főnöktől, hogy a google fordító a barátom, ne sózzam másokra a feladatomat, így nem lehet bennem megbízni, tanuljam meg, hogy csak magamra számíthatok, stb, stb. Eddig ő úgy gondolta én egy diplomás nyelveket beszélő talpraesett alkalmazott vagyok akire lehet számítani (ez valahogy a jutalomosztásnál nem jut eszébe), és nem egy rakás szerencsétlenség...Tényleg ekkora bűn megkérdezni egy kollégát arról amiben ő a jobb? Az előző munkahelyeimen ez természetes volt.2021. szept. 20. 12:19
11/12 anonim válasza:
Én meg csak azt csinálnám meg belőle, amit biztosan jól tudok. A többi meg csak állna, állna, állna....
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, volt ilyen munkahelyem ahol egymást taposták az emberek, a főnök (egy két kivitelezettől) eltekintve mindenki lebaszott, de teljesen következetlenük, sokszor totál piti dolgokért (pl elírt egy betűt egy emailben-hozzáteszem nem egy szerkesztőségről volt szó- aztán úgy lett előadva mintha a miatta halt volna meg valaki a műtőasztalon). Amúgy az igazi főnöki teendőkre sz.rt, és halogatta, aztán at utolsó utáni pillanatban rásózta valakire, hogy azonnal csínálja meg (helyette). Én a szintén nagyon jó pénz miatt 5 évig tűrtem, de amikor már nyugtatón éltem akkor felmondtam, szerencsére megtehettem, mert a férjem épp akkor kapott egy sokkal jobban fizető állást. Most egy sokkal nyugisabb helyen dolgozom, igaz kb felannyi pénzért, bár ha muszáj maradnom, szerintem már egy infarktust minimum kaptam volna, vagy a dutyiba lennék mert kinyírok valakit azon a helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!