Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a munkahelyeden a kedvenc...

Ha a munkahelyeden a kedvenc kajáidat gazdagon porcukrozzák, akkor milyen kajákat érdemes választani?

Figyelt kérdés

2021. szept. 19. 21:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Akár csak itt lett leírva, akár tényleg elhangzott, ez a szöveg azért tetszik :D : "levetkőznénk meztelenre és megvárnánk hátha történik valami..."
2021. szept. 20. 00:14
 22/23 anonim ***** válasza:
95%

Az miért lenne jó egy nőnek, ha a vécében szopatják? Most teljesen komolyan, rohadt kényelmetlen neki, és neki semmi haszna a dologból.

Úgyhogy én ezt a történetet nem hiszem el.

2021. szept. 20. 01:11
 23/23 anonim ***** válasza:

1. Nincs menza a munkahelyemen, amit én főzök, azt úgy fűszerezem, ahogy nekem jó, ha a környéken veszek főtt ételt, akkor meg olyan helyre megyek, ahol elégedett vagyok a fűszerezéssel.

2. Ha lenne a munkahelyemen menza, de nem felelne meg számomra a fűszerezés valamiért, akkor nyilván nem olyan ételt fogyasztanék, ugyanúgy hoznék otthonról, vagy vennék máshol, mint most. Olyan nincs, hogy muszáj a munkahelyi konyhát igénybe venni, legalábbis ilyen helyen én még nem dolgoztam. Volt olyan munkahelyem, ahova hozattuk közösen az ételt egy konyháról, a cég fizette, de volt olyan kollégám, aki ételallergia miatt nem ehetett bármit, így ő ezt nem vette igénybe, otthonról hozott mindig ebédet, nem volt belőle probléma.

2021. szept. 20. 09:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!