11/22 A kérdező kommentje:
Igazad van, de én képtelen vagyok dolgozni. Nagyon szenvedek a munkahelyeken és nem bírom sokáig. Annyira kifáraszt és kiidegel, hogy utána már semmi másra nem jut energiám. Gondoltam rá, hogy meg kéne ölnöm magam, de ahhoz gyáva vagyok. Meg amúgy szeretem az életet, csak a munkát nem. A nagybátyámnak szoktam néha segíteni dolgokban, ő ad egy kis pénzt, de mindenre nem jut belőle.
2021. szept. 15. 13:44
12/22 anonim válasza:
7-es vagyok. Nekem van egy ismerősöm aki már 20 éve hajléktalan. Jópár évig Spanyolországban csövezett, lejmolásból tök jól megélt. Legutóbbi infóim szerint most Amszterdamban utcazenélésből tartja el magát, és valami elhagyatott hajón lakik más hajléktalanokkal, és amúgy megvan.
13/22 anonim válasza:
Miert is varnad el, hogy mas, rendesen dolgozo emberek tartsanak el?
14/22 A kérdező kommentje:
Ez nem elvárás, hanem a lehetőségek felmérése.
2021. szept. 15. 13:48
15/22 A kérdező kommentje:
12 ez bíztató, csak én a lakás miatt kötve vagyok az országba, legalábbis egyelőre.
2021. szept. 15. 13:49
16/22 anonim válasza:
15: Add ki albérletbe, utána vágj neki a világnak, ha a kalandvágy hajt! :)
17/22 anonim válasza:
Add el a lakast es koltozz ki egy tanyara. Valameddig elleszel az arabol.
18/22 A kérdező kommentje:
A lakás jogilag nem az enyém, csak most a sajátomként használom.
2021. szept. 15. 13:52
19/22 anonim válasza:
Szóval a munka kiedegel.. és szerinted az utca nem fog? Vagy vad idegenekhez odamenni 5 forintokért kuncsorogni nem fog? Szerintem gondolkodj egy kicsit mert nagyon fogalmad sincs mire akarsz vállalkozni :D Az a másik hogy ha egyszer odakerülsz, nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni-arra a szintre is ahol most vagy. Nem véletlenül gyakoriak a 10-20 éve utcán elő alakok. Ők már nem tudnak, és nem is akarnak normálisan élni
20/22 anonim válasza:
19: No igen, nekem az a 20 éve hajléktalan ismerősöm feladta a normális életet, beletörődött, hogy nem lesznek soha gyerekei, meg ilyenek, annyira a haláltól sem fél. De dolgozni soha többé nem fog, ezt kijelentette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!