Más is tapasztalta, hogy állásinterjún lenézik őt, amiért hosszabb ideje nem talált magának munkát?
Emiatt ne add fel, nem mindenhol ilyenek.
Azért tény, hogy ki lehet jönni a gyakorlatból, ami bizonyos munkáknál fontos szempont lehet, de azért nem mind ilyen, meg nem is minden munkáltató ilyen.
Igen. Pályakezdő vagyok fél év tapasztalattal kb., 5 éve munkanélküli. Pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, logisztikai ügyintéző szakmák, bérügyintéző tanúsítványos képzés (okj vizsgadíjra nem tellett már, d a tanúsítványt megkaptam - EFEB, tanusítványt adó képzés amúgy, de még okj tehető jövő évig)
Álláskeresés oka:
- sz@r környék, ahol csak a kis protekciós p-csák érvényesülnek, meg a kis lánykák
- aki irodai jó pozícióba van, és munkahelyen HR és egyéb hasonló feladatokat ellát, ők az istenek, onnantól mindenkinek csak a gyári sor való
- kevés, és sz@r munkahelyek, csak jóformán műszaki betanított gyári
- súlyos fokú rövidlátás, ami miatt ennélfogva jóformán mindenhonnét ki is esek ennélfogva --> mivel jóformán pénz se, nyilván a költözés is kiesik máshova (nem, nem biztosítanak ingyen szállást sehol sem, azokat is csak a gyári jó látást igénylő munkákra, irodai szakmaiakra nem)
Azt ha szépítenétek kicsit az önéletrajzon. Hozzádtok kicsit az előző helyeken töltött időnek?
Egyébként volt hogy kérdezték tőlem a fehér folt miatt: börtönben voltam netán? 😄
Nézd az én helyzetem...
Mihelyst elkezdek dolgozni, észreveszik a hallókészüléket már rúgnak is ki...
13-as vagyok
Engeem egy orvosirnoki állásról azért utasítottak vissza (orvosornok a patológián lettem volna a kórházba, boncolási jegyzőkönyveket kellett volna diktafonról hallgatva gépelni), mert a próbamunka során az interjún belül a látásom miatt szerettem volna a Word lapját kinagyítani, hogy lássam is amit írok (természetesen visszaállítottam volna utána), és nem engedték mert hát ne állitgassam el a beállításokat mert az informatikus nem szereti
16
És akkor nem is fülmögötti nem is cochlearis implant simán csak kisméretű hallójárati...
De aki centi vastag szemüveggel esik be az nem baj
"ne állitgassam el a beállításokat mert az informatikus nem szereti"
Adj hálát az Istennek, hogy nem kell ilyen helyen dolgoznod! :)
19 ilyenkor kötelező lenne a jelentkező/dolgozó/tanuló stb testi stb hiányosságainak ellensúlyozására/segítésére alkalmazkodni.
Tehát engedni kellett volna kinagyítani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!