Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Influenzás vagyok, de ha nem...

Influenzás vagyok, de ha nem megyek dolgozni kirúgnak? Ki mit tenne a helyben?

Figyelt kérdés
2 napja már, hogy lázcsillapítókkal és házi módszerekkel próbálom elnyomni a tüneteket, de ott tartok, hogy ráment az ízületekre, mindenem fáj, nagyon nagyon fáradt vagyok és egyre nehezebb lélegezni. Próbálok kitartani, mert még csak próbaidős vagyok, nem mehetek betegszabira, vagy elküldenek.
2021. szept. 11. 23:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
#20 nem, ez élesben derül ki. Ha valami hasonló jel van, minél hamarabb el kell kezdeni új munkahely után nézelődni.
2021. szept. 13. 14:15
 22/26 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván otthon maradnék. Ha tényleg kirúgnak emiatt, akkor még meg is köszönöm, hogy nem rabolják tovább az időmet.
2021. szept. 13. 14:31
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Betipegsz űrruhában, - mint az Amstrong, - és rövid ismerkedés után elkezdesz dolgozni, ahogyan szoktál.
2021. szept. 14. 13:54
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Influenzával bemenni dolgozni? Mert kirúgnak? Jelentsd fel a munkáltatód, ragályterjesztő elmebeteg patkány az ilyen.
2021. szept. 14. 21:10
 25/26 anonim ***** válasza:
És nem te leszel a munka hőse, ha influenzásan is bemész dolgozni, mert rettegsz, hogy kibasznak. Ha valaki elkapja, akár bele is halhat, nem mindenki reagál rá egyformán. Főleg, ha szövődménykémt tudőgyulladás alakul ki nála. De lehet, hogy ez nálad is épp a kanyarban van. Azt se kockáztasd semmiképp.
2021. szept. 14. 21:14
 26/26 anonim ***** válasza:

"Meggyógyultál gyere be a holmidért!"

Ezek után biztos nem! Azt szoktam csinálni a kulcsokat és a belépőkártyát áthajítom a kapun keresztül,és cég udvarán landol minden. Nem szoktam feleslegesen a portán a bakterral egyezkedni. Az irodán hallgatni a cég kizárólagos önös érdekeit. Amit mondok kutyát sem erdekli (tapasztalat). Teljesen felesleges ilyenekkel beszélni.

Soha ne legyél lojális!

2021. dec. 9. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!