Influenzás vagyok, de ha nem megyek dolgozni kirúgnak? Ki mit tenne a helyben?
Üdv. Köszönöm, hogy írtatok. Végül nem bírtam, ledöntött a lábamról, 2,5 napig lázasan mentem, alig ettem, csak egy kis híg levest délben és napközben kb összeestem. A munkatársak kísértek oda a főnökhöz, hogy engedjen már haza, az egyikük vitt haza, vagyis előbb az orvoshoz, ahol kaptam rendesen gyógyszert és 7-10 nap szigorú fekvést írtak elő. Fel is hívtam a főnököt a gyógyszerek kiváltása és a hazaérkezés után, aki azt mondta, látom én az igyekezetet, tudom mennyire akartál jönni ide dolgozni, de ez így nem fog menni, nem tudunk mi ennyi betegszabadságot fizetni. Ha meggyógyultál gyere el a holmidért és add le a belépőkártyát.
Hát ez történt, szóval vagy tényleg olyan munka, amihez én kevés vagyok, vagy a főnöknél vannak gondok. Azért a munkatársak hiányozni fognak, nagyon rendesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!