Influenzás vagyok, de ha nem megyek dolgozni kirúgnak? Ki
mit tenne a helyben?
Figyelt kérdés
2 napja már, hogy lázcsillapítókkal és házi módszerekkel próbálom elnyomni a tüneteket, de ott tartok, hogy ráment az ízületekre, mindenem fáj, nagyon nagyon fáradt vagyok és egyre nehezebb lélegezni. Próbálok kitartani, mert még csak próbaidős vagyok, nem mehetek betegszabira, vagy elküldenek.
Ez egy f@sszopó. Jobbulást neked és remélem találsz olyan munkahelyet, ahol a főnököd emberszámba veszi az alkalmazottakat.
2021. szept. 13. 08:36
12/26 anonim válasza:
Undorító legalja munkahely volt ez,szerintem inkább áld az eget hogy most kiderült amíg könnyen szabadulhatsz onnan felmondási idő nélkül.Aki képtelen a munkavállaló alapvető jogait betartani az egy féreg.Nem vesztettél semmit,az ilyen valószínűleg minden más területen kihasznált volna.
Sok szerencsét egy jobb munkahely megtalálásához!
2021. szept. 13. 08:47
13/26 anonim válasza:
Szerintem ezek után nyugodtan leírhatod, hogy melyik ez a hely.
2021. szept. 13. 09:39
14/26 anonim válasza:
Itt az a probléma hogy sokan be vannak tojva ezért csináljak ezt. Interjún elmondjak hogy próbaidő alatt sehova, ez milyen már? Tipikus rabszolga mh ehberert ráadásul.
2021. szept. 13. 10:16
15/26 anonim válasza:
Nem védem a céget, mert én is csak sima munkás vagyok de dolgoztam már olyan helyen ahol 4 emberes volt a feladat és nem volt arra pénz, hogy 2-3 hétig fizetgessék a táppénzt próbaidő alatt és közben meg vegyenek fel még egy embert, mert a másik 3 megszakad a munkába.
2021. szept. 13. 11:01
16/26 anonim válasza:
Utolsó :és akkor mi a megoldás? Betegen nem megyünk dolgozni ez alap, akkor? Szerintem szó sincs 2-3 hétről ha sima vírus de ha valaki elkapja a covidot ezzel nem számolnak a cégek hogy gondolom nem 1-2 nap a felépüles? Talán nem kéne erőltetni az irodai munkát. Ugye. Ahol több ember van osszezarva.
2021. szept. 13. 12:56
17/26 anonim válasza:
Mi az hogy nincs arra pénz? Tudtommal az első 15 napot fizeti a cég, utána az oep. Na nehogy már meg legyünk lepődve hogy covid alatt valaki elkapja a vírust. Nevetnem kell.
2021. szept. 13. 13:05
18/26 anonim válasza:
#2 vagyok.
Tapasztalatból írtam, ugyanis én is dolgoztam ilyen helyen.
Kérdezőnek: egy olyan helyet kell találnod, ahol azok az emberek is biztonságban tudnak lenni, akiket le szokott dönteni a betegség. Ezt sok főnök azért nem tudja felfogni, mert tényleg vannak olyan emberek, akik nagyon ritkán, talán 5 évente egyszer betegek, de én is például legalább kétszer fertőződöm meg egy évben, még a covidot is elkaptam, ami 2 hét kiesés volt. Igyekszem magamat rendben tartani, reggelente nagy dózisú C-, D- vitamint, magnéziumot veszek be, de ennek ellenére néha sikerül elkapni valami nyavalyát.
Tehát neked arra kell ügyelned, jogy olyan helyen dolgozz, ahol betegként a kiesés nem egyenlő a kirúgással.
2021. szept. 13. 13:32
19/26 anonim válasza:
Jézusom most olvasom, hogy elküldött. Sajnálom, fel a fejjel!
2021. szept. 13. 13:51
20/26 anonim válasza:
De mégis hogy állapítsa meg milyen a hozzaallasuk már az interjún kérdezze meg? Nem hiszem el hogy ilyesmi megtörtenhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!