Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Influenzás vagyok, de ha nem...

Influenzás vagyok, de ha nem megyek dolgozni kirúgnak? Ki mit tenne a helyben?

Figyelt kérdés
2 napja már, hogy lázcsillapítókkal és házi módszerekkel próbálom elnyomni a tüneteket, de ott tartok, hogy ráment az ízületekre, mindenem fáj, nagyon nagyon fáradt vagyok és egyre nehezebb lélegezni. Próbálok kitartani, mert még csak próbaidős vagyok, nem mehetek betegszabira, vagy elküldenek.
2021. szept. 11. 23:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy f@sszopó. Jobbulást neked és remélem találsz olyan munkahelyet, ahol a főnököd emberszámba veszi az alkalmazottakat.
2021. szept. 13. 08:36
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Undorító legalja munkahely volt ez,szerintem inkább áld az eget hogy most kiderült amíg könnyen szabadulhatsz onnan felmondási idő nélkül.Aki képtelen a munkavállaló alapvető jogait betartani az egy féreg.Nem vesztettél semmit,az ilyen valószínűleg minden más területen kihasznált volna.

Sok szerencsét egy jobb munkahely megtalálásához!

2021. szept. 13. 08:47
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek után nyugodtan leírhatod, hogy melyik ez a hely.
2021. szept. 13. 09:39
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Itt az a probléma hogy sokan be vannak tojva ezért csináljak ezt. Interjún elmondjak hogy próbaidő alatt sehova, ez milyen már? Tipikus rabszolga mh ehberert ráadásul.
2021. szept. 13. 10:16
 15/26 anonim ***** válasza:
48%
Nem védem a céget, mert én is csak sima munkás vagyok de dolgoztam már olyan helyen ahol 4 emberes volt a feladat és nem volt arra pénz, hogy 2-3 hétig fizetgessék a táppénzt próbaidő alatt és közben meg vegyenek fel még egy embert, mert a másik 3 megszakad a munkába.
2021. szept. 13. 11:01
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó :és akkor mi a megoldás? Betegen nem megyünk dolgozni ez alap, akkor? Szerintem szó sincs 2-3 hétről ha sima vírus de ha valaki elkapja a covidot ezzel nem számolnak a cégek hogy gondolom nem 1-2 nap a felépüles? Talán nem kéne erőltetni az irodai munkát. Ugye. Ahol több ember van osszezarva.
2021. szept. 13. 12:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy nincs arra pénz? Tudtommal az első 15 napot fizeti a cég, utána az oep. Na nehogy már meg legyünk lepődve hogy covid alatt valaki elkapja a vírust. Nevetnem kell.
2021. szept. 13. 13:05
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok.

Tapasztalatból írtam, ugyanis én is dolgoztam ilyen helyen.

Kérdezőnek: egy olyan helyet kell találnod, ahol azok az emberek is biztonságban tudnak lenni, akiket le szokott dönteni a betegség. Ezt sok főnök azért nem tudja felfogni, mert tényleg vannak olyan emberek, akik nagyon ritkán, talán 5 évente egyszer betegek, de én is például legalább kétszer fertőződöm meg egy évben, még a covidot is elkaptam, ami 2 hét kiesés volt. Igyekszem magamat rendben tartani, reggelente nagy dózisú C-, D- vitamint, magnéziumot veszek be, de ennek ellenére néha sikerül elkapni valami nyavalyát.

Tehát neked arra kell ügyelned, jogy olyan helyen dolgozz, ahol betegként a kiesés nem egyenlő a kirúgással.

2021. szept. 13. 13:32
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom most olvasom, hogy elküldött. Sajnálom, fel a fejjel!
2021. szept. 13. 13:51
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
De mégis hogy állapítsa meg milyen a hozzaallasuk már az interjún kérdezze meg? Nem hiszem el hogy ilyesmi megtörtenhet.
2021. szept. 13. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!