Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek? Nem akarok bent...

Mit tegyek? Nem akarok bent maradni.

Figyelt kérdés

4 óraban dolgozok. Nagyon nem szeretek itt dolgozni sokszor még ez a 4 óra hossza is sok. Megy az utalkozás, és a másik fúrása. Gyomorgörcsöm van bent sokszor, ráadásul én vagyok ott a legfiatalabb és éreztetik is. Feszülten és bunkóan tudnak beszélni a másikkal. Ha segítséget kérek, vagy megkérdezek valamit, pattognak, és idegeskednek

Most sokan ki is dőltek egy kolléga fel mondott , és közölte a főnök hogy 8-9 óraznom kell. Én is gondolkoztam hogy el jövök táppénzre. egyszerűen utálok itt lenni. Szeretnék váltani de még nem jeleztek vissza sehonnan.

Nagyon nem bírom már itt. Es nem tudom hogy fogok ki bírni 9 órát ezen a helyen.

2021. szept. 8. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Viszont kérdés, hogy megengedheted-e magadnak, hogy felmondasz?
2021. szept. 8. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Üdv a felnőttek világában. Egy nap alatt nincs megoldás. Összeszorítod a fogad és csinálod. Aztán elgondolkozol, hol rontottad el az életed, és elkezdesz dolgozni a rendbetételén.
2021. szept. 8. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos több százezrek,milliók gondját éled át most.Tűrni kell amíg nincs más lehetőség,gondolom nem opció munkanélküliségbe ugrani mert nincs annyi tartalék,befektetés hogy hónapokig bevétel nélkül legyél.Ha lenne akkor már nem dolgoznál ott.

Érdeklődni kell más cégeknél akár személyesen,interneten nézni a hirdetéseket és próbálkozni.Addig erőt kell venni magadon vagy egy leszarom tablettát és le kell húzni azt az időszakot.

2021. szept. 9. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!