Miért utálom kicsit a barátaimat de velük akarok maradni?
Figyelt kérdés
Mostanában hozzám NAGYON furán szólnak, mint egymáshoz.
Mondhatnám hogy nekem flegmán válaszolnak, egymásnak pedig tök kedvesen, szeretettel teljesen ilyesm.
És szinte sosem üzennek nekem privátban, viszont egymással minden nap, van amikor nélülem játszanak online vagy videóchatelnek, vagy egyszerűen hívják egymást.
És igen, már beszéltem velük errről, de azt mondják hogy most a "bezárás" miatt ilyenek, fáradtak , nehéz a suli ilyesmi, de perszeb ha másról van szó, rögtön ugranak.
4-en vagyunk egy csoportban am.
Velem van a baj?
Nem annyira utálom őket, de nem bízom bennük meg...
2020. dec. 12. 19:22
1/2 anonim válasza:
Ne akarj velük maradni, ha ők nem akarnak veled. Elég értékes egy ember ahhoz, hogy olyan barátai legyenek, akik azok is akarnak lenni.
2/2 anonim válasza:
Csicskának tartanak, ezért utálod őket, de még mindig többre tartod a csicskaságot, mintha nem tartoznál sehova, ezért akarsz velük maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!