Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem akarok terhes lenni, de...

Nem akarok terhes lenni, de valamiert ugy erzem mintha az lennek. Csinaltam egy tesztet. Ti lattok halvany csíkot?

Figyelt kérdés

9het es 4 napja voltam utoljara parommal, azota szakitottunk. Elmentem dokihoz ket hete o azt mondja nem vagyok terhes, es az eddigi tesztek egyertelmuen negativak voltak. Viszont ma reggel csinaltam egy ujat, es most este megneztem, mintha latnek egy havlvany csikot. Szerintetek is ott van?

file:///private/var/mobile/Containers/Shared/AppGroup/0010F01B-7EB9-4273-8E2B-941462FF28F3/contents/BB945AF8-F7B5-4566-A18C-23EEBF782F49.jpeg

2020. nov. 19. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
A link nem nyitható meg.
2020. nov. 19. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
A linkelés nem így működik, mert csak betallóztad a böngésződbe a telefonon lévő fájlt. Azt csak te látod, mert neked van hozzáférésed ami a saját tárhelyre mutat. Helyette egy képmegosztó oldalra (pl. kephost.com, kepkuldes.com, kepkezelo.com) kell feltöltened a képet, és az ott kapott linket beszúrni ide.
2020. nov. 19. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszonom

[link]

2020. nov. 19. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagy terhes, kedves Béla.
2020. nov. 19. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont ma reggel csinaltam egy ujat, es most este megneztem"

Az időn túli teszt nem érvényes! A teszt papírján rajta van, meddig olvasható le. Utána már érvénytelen, bizony jöhet ki második csík, de nem azért, mert pozitív. Nem vagy terhes, a tesztek is negatívak, az orvos is megerősített!

2020. nov. 19. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem látok az általad linkelt képen második csíkot.

Ezek szerint nem vagy terhes, ahogy az orvos is mondta.

2020. nov. 20. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!