Nem akarok terhes lenni, de valamiert ugy erzem mintha az lennek. Csinaltam egy tesztet. Ti lattok halvany csíkot?
9het es 4 napja voltam utoljara parommal, azota szakitottunk. Elmentem dokihoz ket hete o azt mondja nem vagyok terhes, es az eddigi tesztek egyertelmuen negativak voltak. Viszont ma reggel csinaltam egy ujat, es most este megneztem, mintha latnek egy havlvany csikot. Szerintetek is ott van?
file:///private/var/mobile/Containers/Shared/AppGroup/0010F01B-7EB9-4273-8E2B-941462FF28F3/contents/BB945AF8-F7B5-4566-A18C-23EEBF782F49.jpeg
"Viszont ma reggel csinaltam egy ujat, es most este megneztem"
Az időn túli teszt nem érvényes! A teszt papírján rajta van, meddig olvasható le. Utána már érvénytelen, bizony jöhet ki második csík, de nem azért, mert pozitív. Nem vagy terhes, a tesztek is negatívak, az orvos is megerősített!
Én nem látok az általad linkelt képen második csíkot.
Ezek szerint nem vagy terhes, ahogy az orvos is mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!