Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Beszólt a főnököm hogy túl...

Beszólt a főnököm hogy túl sokáig voltam a vécén, jól reagáltam le?

Figyelt kérdés

Asszisztens vagyok egy irodában. A főnököm férfi, én egy 27 éves nő vagyok. Igazából neki vagyok azs asszisztense. Ma mikor elmentem vécére és visszamentem a helyemre, beszólt egy ilyet hogy túl hosszú ideig vagyok vécén és ez mar nem az első eset... Kb. köpni nyelni nem tudtam. De egy ilyet odavágtam neki hogy "Miért, mi ilyen sürgős hogy pár percre (max 5-10 perc) nem vonulhatok el a dolgom elvégezni? Mások cigizni jarnak le óránként, amit én nem teszek."

Annyit mondott hogy OK.

Féljek a következményektől? 🙄😬

2021. aug. 26. 17:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
89%

Válaszodba beleköthet utólag a főnök.

Amikor engem kérdőre vonnak annyit mondok, hogy szrni voltam és annnyiban hagyják a témát.

2021. aug. 26. 21:46
 32/39 anonim ***** válasza:
91%
Kénytelen vagyok használat előtt szárazra törölni az ülőkét, majd WC papír borítást tenni rá, mert sok az igénytelen kolléga. Fölé guggolás nem opció. Nem erdőben vagyunk, hadd végezzem én is kényelmesen a kis dolgomat, normális körülmények között. Ezután mindig dupla kézmosás, mert undorom a vécénktől. Mindez több, mint öt perc. Persze, ha mindenki tisztán hagyná maga után, akkor nekem is kettő perc lenne.
2021. aug. 26. 21:49
 33/39 anonim ***** válasza:
93%
33: ja, ez a másik... néha az is pluszidő, amíg a WC-t kitakarítom, mert az előző volt olyan igényes, hogy nagydolog után "elfelejtette" használni a kefét...
2021. aug. 26. 21:51
 34/39 anonim ***** válasza:
89%
Jól tetted, ne hagyd magad.
2021. aug. 27. 07:17
 35/39 anonim ***** válasza:
49%

Phaszdki, kajak itt egyes emberek azon értetlenkednek, hogy miért volt a kérdező 10 percig wc-n? WTF??? :D

Hát ez nagyon jó! Szerintem ha épp addig van wc-n, akkor addig van wc-n, emberi joga. ÉS nagyon jól tette. Tök érdekes, én főleg mutlinál dolgoztam, és soha senki nem szólt, szerintem szét is röhögtem volna magam... :D A csajok a wc-ben pletyiztek nálunk, vagy sminkfissítés. De egy férfi kolléga rendszeresen órákra is eltűnt..

A kutya sem szólt rájuk.

Ez gondolom vmelyik kkv.. Kösz az emlékeztetőt, most eszembe jutott mikor rám szólt a főnökasszony egy iylen helyen, hogy ne pazaroljam a drága papír kéztörlőt a wc-nél, hanem vigyek be kistörölközőt.. :D

Ti nem vagytok normálisak, ha még egy 10 perces szünetet, vagy wc-zésre is engeditek magatokat bekorlátozni. Bár aki hagyja, az meg is érdemli. Én ilyenkor tovább álltam, hálistennek jobb helyre.. :)) Nem rabszolgának szegődtem.

2021. aug. 27. 18:39
 36/39 anonim ***** válasza:
91%
Mondd, hogy az iroda közepére mégse szarhatok.
2021. aug. 29. 14:36
 37/39 anonim ***** válasza:
5%
Félj, rettegj hátha kirúg. :D
2021. aug. 29. 21:18
 38/39 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom azért van ez mert nem tudsz nyugodtan nagyvecezni ezért érzed hogy marad még bent ami nem jó. Nekem egyszer szólna be ilyet bárki.. Csoda hogy ilyen helyen tudsz dolgozni. Gondolom te is érzed hogy nem normális..
2021. aug. 29. 21:22
 39/39 anonim ***** válasza:

Uristen emberek nagyon gaz hogy itt okoskodtok hogy 10 percig ul a wcn.

Hat basszus oruljetek neki hogy nektek 3 perc.

Nekem is legalabb 10 perc kell ahoz hogy elvegezzem

2021. szept. 2. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!