Beszólt a főnököm hogy túl sokáig voltam a vécén, jól reagáltam le?
Asszisztens vagyok egy irodában. A főnököm férfi, én egy 27 éves nő vagyok. Igazából neki vagyok azs asszisztense. Ma mikor elmentem vécére és visszamentem a helyemre, beszólt egy ilyet hogy túl hosszú ideig vagyok vécén és ez mar nem az első eset... Kb. köpni nyelni nem tudtam. De egy ilyet odavágtam neki hogy "Miért, mi ilyen sürgős hogy pár percre (max 5-10 perc) nem vonulhatok el a dolgom elvégezni? Mások cigizni jarnak le óránként, amit én nem teszek."
Annyit mondott hogy OK.
Féljek a következményektől? 🙄😬
Engem nem kellett kirúgni, elmentem magamtól. A főnök ugyanezzel talált be, hogy sokat vagyok a wc-n. Akkor voltam 18 hetes terhes. Másnap beszéltem a nőgyógyászommal, és elmentem táppénzre.
Másokkal is ilyen? Vagy csak veled? Ha utóbbi, akkor én elkezdenék a helyedben új állás után nézni.
Meg amúgy igen... Férfiak könnyen beszéltek...
Ha te úgy tudod, hogy a férfiak másképpen végzik a nagydolgukat, akkor vagy felmentettek annak idején biológiából, vagy bottal sem piszkálnak meg téged a férfiak.
Én nekem ha már itt tartunk, sajnos időnként tényleg nehezebben jön ki, azért tart addig. Vagy kijön de még érzem hogy van ott és próbálom kinyomni.
Meg hogy őszinte legyek, olyan is van hogy gyorsan kicsúszik de vágyok egy kis nyugalomra amit ott a wc-n ülve kaphatok meg.
Mondjuk egy gyárban, ahol egymást követő munkafolyamatok miatt még 10 percre sem mehetsz el bármikor szünetre, megérteném ha szólnak ilyesmi miatt.
Irodai munka esetén szerintem ritka nagy paraszt aki azt nézi, hogy hány percet vannak a beosztottai a mellékhelyiségben. Lehet fel is jelenteném szexuális zaklatás miatt, hogy kémkedik utánad a mosdóban.
Gondolom nem tízszer szoktál kimenni a mosdóba egy nap, hanem 1-2x maximum.
Ez a kakimániás kamukérdése. Ne vegyétek komolyan!
Amúgy most írtad, hogy szeretsz ott ülni nyugiban. 😂 Ezzel meg is válaszoltad a saját kérdésedet. 🤭😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!