Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Beszólt a főnököm hogy túl...

Beszólt a főnököm hogy túl sokáig voltam a vécén, jól reagáltam le?

Figyelt kérdés

Asszisztens vagyok egy irodában. A főnököm férfi, én egy 27 éves nő vagyok. Igazából neki vagyok azs asszisztense. Ma mikor elmentem vécére és visszamentem a helyemre, beszólt egy ilyet hogy túl hosszú ideig vagyok vécén és ez mar nem az első eset... Kb. köpni nyelni nem tudtam. De egy ilyet odavágtam neki hogy "Miért, mi ilyen sürgős hogy pár percre (max 5-10 perc) nem vonulhatok el a dolgom elvégezni? Mások cigizni jarnak le óránként, amit én nem teszek."

Annyit mondott hogy OK.

Féljek a következményektől? 🙄😬

2021. aug. 26. 17:54
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
70%

Engem nem kellett kirúgni, elmentem magamtól. A főnök ugyanezzel talált be, hogy sokat vagyok a wc-n. Akkor voltam 18 hetes terhes. Másnap beszéltem a nőgyógyászommal, és elmentem táppénzre.

Másokkal is ilyen? Vagy csak veled? Ha utóbbi, akkor én elkezdenék a helyedben új állás után nézni.

2021. aug. 26. 19:36
 22/39 anonim ***** válasza:
45%

Meg amúgy igen... Férfiak könnyen beszéltek...

Ha te úgy tudod, hogy a férfiak másképpen végzik a nagydolgukat, akkor vagy felmentettek annak idején biológiából, vagy bottal sem piszkálnak meg téged a férfiak.

2021. aug. 26. 19:37
 23/39 anonim ***** válasza:
92%
20: akkor neked szerencséd volt szerintem a munkahelyeiddel... vannak helyek, ahol pár idegbeteg főnök majdhogynem stopperórával méri, ki mennyit van akár WC-n is, és már 7 év alatt 3 esetnél hozza ezt a "nem az első eset" dumát. Ráadásul meg simán 10 percnél is többet lehet az ember WC-n, ha rájön egy hasmenés, vagy szimplán akkor is, ha olyan a szervezete, hogy darabokban jön ki belőle akkor is a széklet, ha nincs szorulása.
2021. aug. 26. 19:38
 24/39 anonim ***** válasza:
93%
23: nem a nagydologra értette ezt, te nagyonokos. Szerintem az nem figyelt oda biológián, vagy anyja-apja nem világosította fel rendesen, aki azt hiszi, a kisdolog ugyanannyi időbe telik egy férfinak meg egy nőnek... még ha épp nem is menstruál, akkor is az ALAPOS törlés már hosszabb ideig tart, és akkor pluszban az, hogy mit kell még csinálni, ha menstruál.
2021. aug. 26. 19:39
 25/39 Girlll3 ***** válasza:
93%
Na, nálam is volt ilyen. Pl beszélgettem vkivel vagy csak wc-tem. Én se tartok cigiszünetet... Ezért börtön a meló. Egy cseppnyi nyugalma sincs az embernek. Még carni se hagyják sokszor.
2021. aug. 26. 19:45
 26/39 anonim ***** válasza:
95%
Nekem fiatalabb ferfi fonok szolt be, hogy megint vecere megyek. Hozzateszem, amugy viszont megallas nelkul hibatlanul, gyorsan dolgoztam. Mondtam, hogy a mehnyalkahartyam ugy dontott, hogy meg egy nagy loket ver aztasson el. Ott is hagytam aztan. Igen, tudom, nem jatek otthagyni egy munkahelyet, sokan pedig olyan helyen laknak, ahol nincs is valasztas.
2021. aug. 26. 19:51
 27/39 A kérdező kommentje:

Én nekem ha már itt tartunk, sajnos időnként tényleg nehezebben jön ki, azért tart addig. Vagy kijön de még érzem hogy van ott és próbálom kinyomni.

Meg hogy őszinte legyek, olyan is van hogy gyorsan kicsúszik de vágyok egy kis nyugalomra amit ott a wc-n ülve kaphatok meg.

2021. aug. 26. 19:56
 28/39 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk egy gyárban, ahol egymást követő munkafolyamatok miatt még 10 percre sem mehetsz el bármikor szünetre, megérteném ha szólnak ilyesmi miatt.

Irodai munka esetén szerintem ritka nagy paraszt aki azt nézi, hogy hány percet vannak a beosztottai a mellékhelyiségben. Lehet fel is jelenteném szexuális zaklatás miatt, hogy kémkedik utánad a mosdóban.

Gondolom nem tízszer szoktál kimenni a mosdóba egy nap, hanem 1-2x maximum.

2021. aug. 26. 20:00
 29/39 anonim ***** válasza:
75%

Ez a kakimániás kamukérdése. Ne vegyétek komolyan!

Amúgy most írtad, hogy szeretsz ott ülni nyugiban. 😂 Ezzel meg is válaszoltad a saját kérdésedet. 🤭😂

2021. aug. 26. 20:06
 30/39 A kérdező kommentje:
Mi bajod van neked?
2021. aug. 26. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!